A Far Cry 3-ban ha bekapcsolom a V-sync-et akkor miért maximalizálja le 30 fps-re a játékot?
A játékban ha bekapcsolom a V-sync-et akkor max 30 fps-n tudok játszani viszont az fix ,nem ugrál.
Amikor kikapcsolom felmegy 60 fps-re ,de kis idő múlva "ugrálni" kezd (60-ról 20-ra vissza 40-re stb.)
Ez miért van?
Lehetne valahogy állandó 50-60 fps-en taratani?
A gépem: amd fx 8350
geforce gtx 660
8 giga ddr3 ram
Kipróbáltam a szegély nélküli ablakos módot már nincs fixálva 30 fps-re V -sync használata közben ,viszont így is ugrál az fps.
Lehet hogy a gépem gyenge?
Hát hogy gtx 660-nal hogyan megy a FC3 az csak beállítás függő. Egyébként meg a V-sync úgy van megoldva, hogy megpróbálja fixen 30 vagy 60 fps-re lockolni a játékot. Ha beesik az fps 60 alá néha, mondjuk 45-50 re akkor lehetséges, hogy megpróbálja 30-ra lockolni és így zavaró lesz.
Az nVidia control panel-ben van a global settings-en belül egy V-Sync opció. Próbáld meg Adaptive V-sync -re állítani. Annak az a lényege, hogy 60 fps alatt kikapcsolja a v-syncet, mert hogy elvielg nincs szükség rá, csak 60 fps felett, 60 fps felett pedig bekapcsolja a v-sync-et.
( [link] )
Azt is próbáltam,de sajnos ugyanúgy ugrálgat az fps ami nem lenne baj,ha nem menne le 20 körülire.
Lehet hogy hőmérséklet probléma ,akkor kezd el akadozni mikor a proci eléri a 67-70 fokot; nem tudom hogy normális érték ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!