Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A skandináv lottón minimum...

A skandináv lottón minimum hány játékmezőt kell kitölteni? Lehet 1 mezőt is fizetni 225Ft-ért, vagy van valami minimum, amit fizetni kell?

Figyelt kérdés

2015. jún. 30. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet egyet.
2015. jún. 30. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, milyen érdekes, sehol nem találtam erről infót a szerencsjáték oldalán, és túl szépnek tartottam, hogy 1 mezőt is engednek játszani, mert az így kevés pénzbevétel nekik. :D Na akkor x-elésre fel. :P

Te játszol valamilyen lottón kedves válaszoló?

2015. jún. 30. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kevés pénzbevétel?

Általában heti 40 millióval növekszik a főnyeremény, ha előző héten nem vitték el. Ha sokáig halmozódik, a több játékos miatt ez még több is lehet. A Szerencsjáték Zrt. honlapján a játékszabályoknál megtalálod legalul, hogy "A nyereményekre fordítandó összeg felosztása", amiből kiderül, hogy a skandináv lottónál a főnyereményre "csak" 31%-ot fordítanak, tehát a heti 40 millió az csak 31%-a annak a pénznek, amit elosztani készülnek, vagyis megkapjuk (kis fejszámolás után), hogy összesen ~130 millió forintot osztanak szét egy olyan héten, amikor elviszik a főnyereményt is.

Nyilván, sok kicsi sokra megy :)

Viszont az is igaz, hogy a minap voltam tanúja annak, hogy az előttem álló hölgy 15.000 forint értékben lottózott vegyesen, és a pultos hölgy elmondta nekem, hogy minden héten kb. ennyiért játszik. Valahonnan csak összejön az a heti 130 millió...

2015. jún. 30. 23:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs külön jelölve, hogy többet kell, akkor lehet 1-et is.

Csak a Luxornál és Totónál kikötés, hogy legalább kettőt kell kitölteni. (Meg Góltotóban, hogy legalább 2 tipposzlopnyi kombinációt.)

Igen, ez így kis bevétel, de sok kicsi sokra megy. És a legtöbb szerencsejátékos nem 1 mezővel játszik, szoktam látni olyanokat, akik 2-3 teljesen kitöltött szelvényt is feladnak.

2015. júl. 8. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!