Szerintetek mennyit ér ez a steam account?
Ti mennyit adnátok egy steam accountért, amely ezeket a játékokat tartalmazza?
Age of Empires II: HD Edition
Age of Empires III: Complete Collection
Anno 1404
Anno 1404: Venice
Counter-Strike
Counter-Strike: Condition Zero
Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes
Counter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Source
Darksiders
Day of Defeat
Day of Defeat: Source
Deathmatch Classic
Empire: Total War
FEAR
FEAR: Extraction Point
FEAR: Perseus Mandate
FEAR 2: Project Origin
FEAR 3
Half-life
Half-life 2
Half-life 2: Deathmatch
Half-life 2: Episode One
Half-life 2: Episode Two
Half-life 2: Lost Coast
Half-life Deathmatch: Source
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Opposing Force
Half-Life: Source
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2 Beta
Medieval II: TOtal War
Pid
Poker Night at the Inventory
Poker Night 2
Portal
Portal 2
Ricochet
Team Fortress Classic
Team Fortress 2 (relatíve nagy játékidő, tehát sok fegyver található)
Total War: Shogun 2
És egy jó párat súlyos pénzekre bírságoltak fekete munkáért...
Ostoba vagy.
Magyarán csinálták, annak ellenére, hogy tilos. Tehát a kérdés tekintetében a válaszod irreleváns volt, viszont a válaszom a kérdésed szempontjából tökéletesen helyt állt. Azt pedig egy szóval sem mondtam, hogy meg is érte nekik feketén dolgozni. A példámmal ellentétben viszont egy steam-es account megvétele a kutyát sem érdekli, főként ha az illető a későbbiekben még vásárol is hozzá. Aki eladta boldog, aki megvette boldog, a steam-nek pedig vagy mindegy, vagy ő is csak jól járt a tranzakcióval.
Ui: Az első válaszod felpontoztam, mivel reagáltál a kérdésre, kifejtetted a véleményed, ez tetszett. Az viszont, hogy így, ismeretlenül ostobának titulálsz, nos meg kell mondjam, már nem igazán nyerte el a tetszésem, sőt.... Inkább undorítónak találom :)
Tudom hihetetlen, de pittyeg a steamnél ha hirtelen folyamatosan másik IP-ről jelentkezel be.
Én pl sokszor felmentem suliban steamre és 3. alkalom után nem engedett be, míg meg nem válaszoltam kérdéseket, mert account lopás gyanúja merült fel.
De ettől függetlenül annyit ér, amennyit adnak érte, 10-15k körül mozog, mivel nincsen rajta nagyon új játék, meg kinek mi tetszik ebből, az is kérdéses.
Én meg mindig más IP-vel csatlakozok steam-re mivel dinamikus az IP-m és meg se kottyan neki, sose merűlt fel acc lopás gyanúja.
Amúgy szerintem is minimum 10-12 Ft-ért próbáld meg eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!