Csak szerintem lenne szórakoztatóbb így a Sims így?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy a játék mente és grafikája a 3-on alapulna(már ha jobbat nem tudnak csinálni), a sim készítés sims4 módra folyna. És amikor beköltöztél egy városba az ott élő simek másoké volnának. Tehát egy másik játékos irányítani. Ugyan úgy kiválasztod az opciókat, hogy mit tegyen a simed, és esetleg egy kis cset ablakban lehetne beszélni a másik sim gazdájával.2015. jún. 29. 16:31
11/12 A kérdező kommentje:
Hát jó. Mondjuk nekem i3as procim van. Meg 4 Gb ram, de viszont a videó kártyám 740M nvidia. Nekem volt fent úgy a 3 hogy 3 kiegészítővel és olyan meleg volt a gép, hogy féltettem hogy elromlik. Így inkább letöröltem. De örülnék, ha nekem is fent lehetne az összes kieg.
2015. júl. 8. 18:03
12/12 anonim válasza:
Nekem nagyon jól ment a gépemen a Sims3 egészen addig amíg fel nem raktam a házi kedvenceket... De szerencsére pár hónap alatt ahhoz is hozzászokott, így most már még teljesebb a játék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!