Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 2 ben hogy tudok korházat...

Sims 2 ben hogy tudok korházat vezetni?

Figyelt kérdés

Sims 2 ben hogy tudok korházat vezetni?

mert már próbáltam korházi cuccokat beletenni, de nincsennek benne. Hajakat ruhákat beletudok tenni,kaaa és az Éjszakák az Egyetem Vár az üzlet Évszakok kiegészítők vannak meg. Valaki aki tud segítsen pls

2015. jún. 29. 12:31
 1/2 anonim válasza:
Szerintem sehogy az csak egy munka tud lenni ha előléptetnek párszor de nem te irányítod a korházat
2015. jún. 29. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:
hát külön tartalmakat le tudsz tölteni hozzá, beleértve kórházi cuccokat is. tegyük fel, letöltesz kórházi bútorokat, berendezéseket és egy közösségi telket berendezel kórháznak. vagy akár egy egész kórházépületet is gondolom letölthetsz. de attól az még nem lesz kórház. elvinni elviheted a simeket, de nem fogja őt senki sem meggyógyítani, mert az még mindig csak egy kórháznak berendezett ház lesz, ugyanis tudtommal nincs olyan kiegészítő amiben tényleges kórházi szolgáltatásokra lenne lehetőség.
2015. júl. 1. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!