Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem lenne szórakozt...

Csak szerintem lenne szórakoztatóbb így a Sims így?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy a játék mente és grafikája a 3-on alapulna(már ha jobbat nem tudnak csinálni), a sim készítés sims4 módra folyna. És amikor beköltöztél egy városba az ott élő simek másoké volnának. Tehát egy másik játékos irányítani. Ugyan úgy kiválasztod az opciókat, hogy mit tegyen a simed, és esetleg egy kis cset ablakban lehetne beszélni a másik sim gazdájával.

2015. jún. 29. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Ezt a 2013-mas SimCity-vel már egyszer megpróbálták, szörnyű végeredménnyel.

A rendes Sims-sorozatnak megvannak a maga előnyei, szerintem nem hiányzik bele multiplayer. Ilyen célra ott van a Sims Freeplay.

Egyébként, szerintem a Sims 3 grafikájánál a 4 sokkal jobban néz ki. Legalább a Családtervezőben elkészített Simek valóban úgy néznek ki játékban, mint még a tervezőben... A Sims 3-ról ez nem mondható el.

Azért a Sims-sorozatot igyekszenek a gyengébb gépekkel rendelkezők számára is elérhetővé tenni. A 3 nagyon megerőltető volt, még egy erős gépen is szaggat és optimalizálatlan, ellenben a 4 a gyengébbeken is jól fut. Hatalmas grafikai javulást (vagy kevésbé rajzfilmszerű Simeket) ne várj, mert az nagy kiesést jelentene a fejlesztőknek. Egy jó grafikájú, multiplayerben is elérhető Sims-játék iszonyú gépigénnyel rendelkezne, amit a célkorosztály (első sorban gyerekek, tinik) nem feltétlen engedhet meg magának.

2015. jún. 29. 17:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Számomra Sims már sehogy nem lenne jobb a 2-t imádtam többszáz óraát beleraktam és megvolt hozzá szinte minden kieg a 3 alapjáték is nagyon jó volt, de a kiegek már szarok voltak a 4 meg borzalom, a multi semmit nem javítana. Inkább egy jó rivális kéne neki, mert nem nagyon van hasonló életszimulátor, úgyhogy egy jó alternatívára azzonal vevő lennék. Mondjuk legalább azt elértük, hogy a SimCity helyett ott a Cities:Skylines, hátha egyszer lesz egy Sims verő indie cucc is.
2015. jún. 29. 17:43
 3/12 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van. Mondjuk azzal nem értek egyet, hogy a 3hoz nincsenek jó cuccok. Meg nekem is gyenge a gép, így 3at elég szaggatva viszi. Szóval tudom miről beszélsz.

Vagy olykor belegondolok hogy a Harry Potterrel kellene szerződniük, és a kastély, a falu, az Abszol Út ha benne lenne, szerintem nagyon jó lenne.

2015. jún. 29. 19:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A multi nem rossz ötlet, de ahogy előttem is mondták, nem nagyon menne. Esetleg hogy ugye van most ez neteskapcsolatos barátok meg ajándékküldözgetés, jópofa lenne, hogyha mondjuk meg lehetne őket látogatni vagy hasonló.

Amúgy nekem nem egy jókategóriás húdemenő gépen van, mégis szaggatás és mindenféle hiba nélkül fut rajta a Sims 3. A sims 4 grafikája egyszerűen borzalmas, nem vettem meg, egyszerűen irritál ha ránézek.

És én is el tudnék viselni egy Sims3: Harry Potter kiegészítőt:D Milyen menő lenne már. Lehetne varázslókat csinálni családkészítőben, lennének talárok, láthatalanná tévő köpeny, olyan berendezési tárgyak mint a filmekben a díszlet, dementorok, trollok meg minden cucc, lehetne főnix, meg sárkány és ilyenek amiket le kéne vadászni, hogy ilyen meg olyan magos varázspálcát tudj csinálni, és a hegy tetején vagy egy másik világban (mint az Egyetemi években az egyetem) lenne a Roxfort ^^

2015. jún. 29. 20:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a 3-mat, de a négy szörnyű lett, olyan irritálóan néz ki, és nagyon el lett hypeolva, elveszett a varázsa szerintem.

De tényleg tehettek volna a 3-ba több dolgot is, a kiegészítők tök jók. Az volt mindig a bajom a simssel, hogy a hajak (főleg a férfi hajak) nagyon bénák, de a kiegekkel már jobb lett.

2015. jún. 30. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Esetleg egy CO-Opot tudnék elképzelni a játékba :DD 1 családot haverral/rokonnal csapatni:D egyszerre :D külön gépeken:D
2015. júl. 1. 20:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt már valami sims féle online játék vagy micsoda... jó persze egy lebutított sims féle volt, nem is emlékszek a nevére, de az sem jött be senkinek. A sims korosztály nem online játékra vágyik, aki meg online játékot akar az keres MMORPG-t, mert az sokkal jobb a Simsnél.
2015. júl. 1. 20:40
 8/12 A kérdező kommentje:

Nos igen. De jobban belegondolva, rossz ötlet lenne az online verzió. De a HP-s ötlet mellett kitartok, az fantasztikus lenne.

Én pl. az MMORPG-t nem szeretem. De igazad van, hogy ez kiváltja az ötletem.

2015. júl. 2. 09:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a Sims online volt...és annak Sims 1-es grafikja volt:D
2015. júl. 4. 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az összes sims 3 kiegészítő fent van, mégsem szaggat, pedig nincsen brutál erős gépem..

21L

2015. júl. 6. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!