Ti hogyan tanultatok meg FPS játékkal játszani xbox 360 controlleren?
Régen egeren meg billentyűn játszottam nagyon jól.
De most kaptam xbox controllert és nagyon nehéz, és meg akarom tanulni.
Ha meg látnátok hogy hogy játszom sírva röhögnétek de komolyan. Szóval hogyan tanultatok meg jol játszani controlleren FPS játékot? Köszi a segítséget.
nekem is bajok vannak a kontrolleres FPS-ekkel, de nekem mondjuk a bioshock segített. ahogy már írták, először én se tudtam mit és hogy, de aztán belejöttem.
22 válaszolónak:
az utsó válaszolóhoz lenne kérdésem, ami ide tartozik: nekem az első kontrolleres FPS-em a Halo Reach volt, és egész végig nagyon nehezen ment, rengetegszer meghaltam , akkor ez azt jelenti hogy a halo reach nehéz, vagy csak én voltam ilyen béna? :S gondoltam halo szakértőnek tűnsz, segítséget kérek! :D de lehet akkor egy másik halo-t kéne játszanom, vagy mindegyik ugyanolyan nehéz?
Mondjuk Én a Halo 3-al kezdtem de szerintem a Reach se olyan nehéz. 1 pályát kivéve itt https://www.youtube.com/watch?v=AGda3H299oc
Mert itt rohadt sok ellenség van és Medipack asszem 2 az elején és csá.
Szerintem ez az egyik legkönnyebb FPS azé mondtam ezt.
22-es
igen, na pl azzal eléggé megszenvedtem! :D de akkor megpróbálkozok a többivel is! :)
mondjuk nekem a halo azért is nehéz, mert ott erősebbek az ellenfelek, összevissza ugrálnak, stb. a cod advanced warfare-nél meg mondjuk ott azért lehet legfőképp meghalni mert nem veszel észre egy gránátot vagy egy ellenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!