Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti hogyan tanultatok meg FPS...

Ti hogyan tanultatok meg FPS játékkal játszani xbox 360 controlleren?

Figyelt kérdés

Régen egeren meg billentyűn játszottam nagyon jól.

De most kaptam xbox controllert és nagyon nehéz, és meg akarom tanulni.

Ha meg látnátok hogy hogy játszom sírva röhögnétek de komolyan. Szóval hogyan tanultatok meg jol játszani controlleren FPS játékot? Köszi a segítséget.

2015. jún. 28. 20:11
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
És mi lenne jó kezdésnek?
2015. jún. 30. 18:31
 22/27 anonim ***** válasza:
Mondtam már Halo most nem az h imádni kell mert ne érts félre ha valaki azt mondja h nem nagy játék megértem de 1 2 pálya és meg is tanultad az alapokat.
2015. júl. 1. 00:57
 23/27 anonim ***** válasza:

nekem is bajok vannak a kontrolleres FPS-ekkel, de nekem mondjuk a bioshock segített. ahogy már írták, először én se tudtam mit és hogy, de aztán belejöttem.

22 válaszolónak:

az utsó válaszolóhoz lenne kérdésem, ami ide tartozik: nekem az első kontrolleres FPS-em a Halo Reach volt, és egész végig nagyon nehezen ment, rengetegszer meghaltam , akkor ez azt jelenti hogy a halo reach nehéz, vagy csak én voltam ilyen béna? :S gondoltam halo szakértőnek tűnsz, segítséget kérek! :D de lehet akkor egy másik halo-t kéne játszanom, vagy mindegyik ugyanolyan nehéz?

2015. júl. 1. 12:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Mondjuk Én a Halo 3-al kezdtem de szerintem a Reach se olyan nehéz. 1 pályát kivéve itt https://www.youtube.com/watch?v=AGda3H299oc

Mert itt rohadt sok ellenség van és Medipack asszem 2 az elején és csá.

Szerintem ez az egyik legkönnyebb FPS azé mondtam ezt.

22-es

2015. júl. 1. 15:21
 25/27 anonim ***** válasza:

igen, na pl azzal eléggé megszenvedtem! :D de akkor megpróbálkozok a többivel is! :)

mondjuk nekem a halo azért is nehéz, mert ott erősebbek az ellenfelek, összevissza ugrálnak, stb. a cod advanced warfare-nél meg mondjuk ott azért lehet legfőképp meghalni mert nem veszel észre egy gránátot vagy egy ellenséget.

2015. júl. 1. 15:32
 26/27 anonim ***** válasza:
szóval hogy nekem mondjuk a halo mindenképp nehezebb volt, de viszont tetszik is, szal gondolom azzal fogok gyakorolni
2015. júl. 1. 15:33
 27/27 anonim válasza:
Mivel az fps játékok általában pont nem casual-ek, (most nyilván nem a story játékokra gondolok, amik esetén senki sem szarja le, ha aim assistot használsz) és ha mondjuk neagyisten crossplay van a billentyű+egér playerekkel, akkor hirtelen már pont releváns lesz a probléma, hogy az analóg joystickkel képtelenség egy mozdulattal kívánt fokot fordulni, de az aim assist, annak ellenére, hogy nem olyan nagy segitség, mint ahogy egyesek gondolják, adott esetben igenis előny a billentyűsökkel szemben és teljesen elcseszheti a játékélményüket azoknak, akik a taktikájuk miatt gyakrabban kerülnek az ellenfél szeme elé, de egy másik, átlagos billentyűsnél esetleg gyorsabbak lennének. Mindez miért? Hogy szenvedhess a kicsit sem fps kamerakezelésre tervezett analóg karokkal a fotelben ülve, mert az sokkal kényelmesebb. A rengeteg emberről ne is beszéljünk akik a gép előtt görnyedve használják a kontrollert.
2023. febr. 24. 03:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!