Ti hogyan tanultatok meg FPS játékkal játszani xbox 360 controlleren?
Régen egeren meg billentyűn játszottam nagyon jól.
De most kaptam xbox controllert és nagyon nehéz, és meg akarom tanulni.
Ha meg látnátok hogy hogy játszom sírva röhögnétek de komolyan. Szóval hogyan tanultatok meg jol játszani controlleren FPS játékot? Köszi a segítséget.
"konzol parasztok"
Ja közbe meg tele van sírva az internet h mér nincs Killzone, Resistance, Drakness 1 .... stb PC-re.
Am csak megszokás de ha nektek megéri 3 évente új gépet venni míg mi 8 évente cserélünk konzolt nem tom ki a paraszt.
Akinek eladnak 1X 1 gépet 120-140- E ért/gen vagy aki 3 évente vesz új CPU-t VGA-t Ramot..... ugyanennyiért.
Ja és akkor persze ott a Forza a Gears az RNC, God of WAR, Uncharted, Grand Turismo.... amit ti nem kaptok meg.
De majd vehetek 200.000-re gépet amit 5 év múlva ki lehet majd dobni meg vehetitek meg a 100X. edik videokártyátokat. (Nem látva h fejőstehénnek néznek.)
Na ki a paraszt :D
"De te hülye konzol paraszt, PC-re van Nude mod a Skyrimhoz"
Ja értem szal te erre gerjedsz csöppet se vagy beteg am meg rég van PS 4-em szal nem, nem 8 éves elavult cuccon tolom.
De én itt befejeztem végleg na cső.
Ha valaki megsértődött a "konzolparaszton", az nyilván nem ismeri az ősrégi mémet:
Szerintetek a Syndicate jó kezdésnek easy-n?
Vagy ha nem akkor melyik játék lenne célszerű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!