Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb/legrosszabb...

Melyik a legjobb/legrosszabb GTA rész?

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 11:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Még nem jutott időm játszani az V-tel, szval nézzétek el, hogy kihagyom a listából.

Az abszolút favoritom a San Andreas, mert hiába volt 2005-ös szemmel is csúnya grafikája, időnként talán idegesítő mikromenedzselése, és kissé gagyi sztorija de a játékélmény mindenért kárpótolt. Ezernyi lehetőség, óriási térkép, és nagybetűs HANGULAT. Remélem az V is ilyen lett.

Amit a legkevésbé szeretek az kövezzetek meg, de a Vice City. Tommy nekem nem volt szimpatikus, Miami-t pedig sose szerettem. Persze így is remek játék, de ha muszáj választani egyet, akkor legyen ez.

2015. szept. 13. 21:12
 12/19 anonim ***** válasza:

GTA Vice City.

Legrosszabb nekem a GTA III, bár 1-szer végigvittem, elég is volt. xD

2015. okt. 23. 11:36
 13/19 anonim ***** válasza:

legjóbb: GTA IV vagy San Andreas

Legrosszabb: GTA III

2016. júl. 20. 11:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Legjobbat nem tudnék mondani.

A leggyengébb az a Gta advance.

2016. nov. 10. 16:34
 15/19 anonim válasza:
79%
A legjobb részt nehéz kiválasztani, az öt rész a 3d érából mind jó. Ezalatt értem a következőket: gta3, vc, lcs, vcs, sa. A gta3 volt az első igazi 3d rész. A vc hangulata valami elképesztően jó volt, jó zenékkel, mint ahogy a vcs is. Az lcs sokak által le van húzva, szerintem alaptalanul, mert igenis jó játék érdekes emberekkel, a hangulata a mafia filmeket idézi. Az sa meg tele van lehetőséggel, jó sokáig lefoglalt mire 100% lett. Talán a vc lehet a leghangulatosabb, de az sa a legtartalmasabb. Azt meg nagyon primitív felfogásnak érzem, hogy sokan az eredeti gta1-et tartják a legrosszabbnak. Nyilván a gta 4 vagy 5, de már a 3-hoz is gagyinak tűnhet egy felülnézetes 2d-s játék ahol a küldetések bevezetője csak makogás a telefonban. Na de nem így kell megközelíteni a dolgot. A maga korában az valóságos őrület volt ami a játékot övezte. Én sokáig a gta2-t nem játszottam, mert elriasztott a sci-fi hangulata, és ezért nem éreztem a többi rész közé illőnem. Végül rászántam magam, ne maradjon már az se ki. Mint rájöttem alaptalan volt az előítéletem, mert egész jó kis játék még ma is, igaz valóban nem gta elem a láthatatlanná meg sérthetetlenné válás, de nem baj azért még szórakoztató. A gta london 1969 is jó. Na viszont az 1961 az tényleg nagyon ratyi. Kevés benne a feladat, ezenkívül szinte teljesíthetetlen a szűk időkorlát miatt, csak kocsik felrobbantásával sikerült összeszedni a szűkséges összeget. A gta advance nagyon csúnya, de azért nem rossz, mert emlékeztet a gta3-ra. A cw kicsit zavaró a madártávlatból való nézetével, de ha megszokom már jó, és ahhoz képest, hogy nintendo epizódról van szó, kihozták a maximumot. A gta iv nem lenne rossz, de én mégis azt emelem ki munt legroszabb részt, mert az optimalizálatlansága élvezhetetlenné teszi. Még erős gépeken is szaggat. Igaz, hogy nem laptopra terverték, de azért elvárható lenne, hogy egy hp pavilion g6 ne csak a legalacsonyabb beállításokon vigye és még ott is szaggatva. Ezenkívűl visszafejlődésnek is érzem az sa-hoz, csomó mindent kivettek belőle ami ott megvolt. Rövidebb is maga a játék. Ezért szerintem ez a legroszabbra sikerült rész.
2017. máj. 19. 20:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Legjobb: GTA SA, GTA VCS, GTA LCS

Legrosszabb: GTA III, CW (SZEMÉLYES VÉLEMÉNY)

IV-vel és V-vel, illetve az első két résszel nem játszottam, a Vice City-vel pedig csak egy nagyon picit.

2018. máj. 25. 22:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja, és az Advance-szel sem játszottam még, de a róla látott képek alapján nagyon bénának tűnik (mondjuk a Game Boy Advance-en mi nem az...)
2018. máj. 25. 22:27
 18/19 Martinho válasza:
Szerintem a sam andreas. Nagy Gta fan vagyok megvan az 5 is tobbszor vegig toltam es ketsegtelen hogy felul mult mindent a jatek de nekem valahogy nem adja meg azt a hangulatot mint a san andreas vagy akar a vice city. Mikor meg hallom a zenejét a san andreasnak vagy csak egy kepet latok rola mar fel idezi a regi idoket h mennyit toltam anno meg ps2- ön és ujra elő veszem egy vegig jatszasra. Amugy meg a multiját mai napig rendszeressen nyomatom :)
2018. júl. 3. 21:49
 19/19 anonim válasza:

Tudom , régi kérdés , de , már csak magam miatt válaszolok :D

Nekem a gta 3 , az összes játék közül a jelenlegi kevencem. Ebből kifolyólag, nem kell taglalnom , hogy melyik a kedvenc gta-m. Számomra egyértelműen a harmadik rész viszi a prímet.

Az az újítás , amit behozott a gta-ba , vagy akár az egész akkori játékiparba (2002) , az HATALMAS. Hogy a remek történetről , és az akkor elég jónak számító (és még ma is élvezhető) grafikáról ne is beszéljek.

A legrosszabb szerintem az 5. rész.

Lehet , hogy a jelenlegi játékosbázis miatt nem szeretem.

Mindenesetre , azon kívűl , hogy az elődhöz képest kicsit jobb grafikát , és modernebb történetvezetést kapott , szerintem nem hozott be semmi újat. Legalábbis a NAGY gta sorozathoz képest nem.

Tudom , sokan leharapják a fejem a véleményem miatt , de hát na :D

Remélem segítettem!

2021. ápr. 19. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!