Melyik a legjobb/legrosszabb GTA rész?

Még nem jutott időm játszani az V-tel, szval nézzétek el, hogy kihagyom a listából.
Az abszolút favoritom a San Andreas, mert hiába volt 2005-ös szemmel is csúnya grafikája, időnként talán idegesítő mikromenedzselése, és kissé gagyi sztorija de a játékélmény mindenért kárpótolt. Ezernyi lehetőség, óriási térkép, és nagybetűs HANGULAT. Remélem az V is ilyen lett.
Amit a legkevésbé szeretek az kövezzetek meg, de a Vice City. Tommy nekem nem volt szimpatikus, Miami-t pedig sose szerettem. Persze így is remek játék, de ha muszáj választani egyet, akkor legyen ez.

GTA Vice City.
Legrosszabb nekem a GTA III, bár 1-szer végigvittem, elég is volt. xD

legjóbb: GTA IV vagy San Andreas
Legrosszabb: GTA III

Legjobbat nem tudnék mondani.
A leggyengébb az a Gta advance.

Legjobb: GTA SA, GTA VCS, GTA LCS
Legrosszabb: GTA III, CW (SZEMÉLYES VÉLEMÉNY)
IV-vel és V-vel, illetve az első két résszel nem játszottam, a Vice City-vel pedig csak egy nagyon picit.

Tudom , régi kérdés , de , már csak magam miatt válaszolok :D
Nekem a gta 3 , az összes játék közül a jelenlegi kevencem. Ebből kifolyólag, nem kell taglalnom , hogy melyik a kedvenc gta-m. Számomra egyértelműen a harmadik rész viszi a prímet.
Az az újítás , amit behozott a gta-ba , vagy akár az egész akkori játékiparba (2002) , az HATALMAS. Hogy a remek történetről , és az akkor elég jónak számító (és még ma is élvezhető) grafikáról ne is beszéljek.
A legrosszabb szerintem az 5. rész.
Lehet , hogy a jelenlegi játékosbázis miatt nem szeretem.
Mindenesetre , azon kívűl , hogy az elődhöz képest kicsit jobb grafikát , és modernebb történetvezetést kapott , szerintem nem hozott be semmi újat. Legalábbis a NAGY gta sorozathoz képest nem.
Tudom , sokan leharapják a fejem a véleményem miatt , de hát na :D
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!