Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hearthstonosok?

Hearthstonosok?

Figyelt kérdés
Olyan embereket keresek, akiknek lenne kedve velem hearthstonozni, nemrég kezdtem el.

2015. jún. 13. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Tanács:

Töröld vagy nyúlj mélyen a pénztárcádba.

Ez a game már nem f2p és nem is lesz az, mivel aki kezd egyre nagyobb hátrányban lesz. Évi 2 kiegészítővel jó 10év múlva neked is meglesz az összes lap.

2015. jún. 14. 08:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, miért kellene törölnie emiatt? És ha nem akarja vér komolyan csinálni, csak néha-néha játszani egy keveset? Amúgy meg van jó pár olyan pakli, amihez nem is kell kiegészítős lap feltétlenül + ha jól játszik valaki, akkor pakkokat is tud venni.
2015. jún. 14. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyik saját deckhez sem kell kiegészítő lap, de meddig bírja az ember a 20% win ratet elviselni? Kérlek linkelj egy meta decket amibe csak alap lapok vannak.

Ahhoz meg egyáltalán nem kell jól játszani, hogy packokat nyiss csak éppen az napi 1 vagy annyi se pont nem elég semmire sem,a csak ha az általam említett 10évben gondolkozunk.

2015. jún. 14. 13:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Minden játéknál így van, hogy aki költ rá előnyben van.

Én nem arra hajtok, hogy az összes kártya meglegyen.

Van 2-3 kaszt ami tettszik, és csak azokra gyúrok, hogy nekik legyenek jó lapjai.

Egyébként másfél hét spórolás után összejöhet a 700 arany,ami kinyit egy szárnyat.

Mellesleg hiába a jó lapok, ha valaki nem tud játszani, volt hogy az egyik ellenfelemnek 4 legendary-e volt, nekem meg egyse, és a végén még is én nyertem, és ugye lapjárástól is függ.

Na de senki nem akar velem játszani? :D

2015. jún. 15. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a HS nem túl kezdőbarát játék.

Iszonyat lassan lehet vele haladni.

2015. jún. 21. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!