Hearthstonosok?
Tanács:
Töröld vagy nyúlj mélyen a pénztárcádba.
Ez a game már nem f2p és nem is lesz az, mivel aki kezd egyre nagyobb hátrányban lesz. Évi 2 kiegészítővel jó 10év múlva neked is meglesz az összes lap.
Egyik saját deckhez sem kell kiegészítő lap, de meddig bírja az ember a 20% win ratet elviselni? Kérlek linkelj egy meta decket amibe csak alap lapok vannak.
Ahhoz meg egyáltalán nem kell jól játszani, hogy packokat nyiss csak éppen az napi 1 vagy annyi se pont nem elég semmire sem,a csak ha az általam említett 10évben gondolkozunk.
Minden játéknál így van, hogy aki költ rá előnyben van.
Én nem arra hajtok, hogy az összes kártya meglegyen.
Van 2-3 kaszt ami tettszik, és csak azokra gyúrok, hogy nekik legyenek jó lapjai.
Egyébként másfél hét spórolás után összejöhet a 700 arany,ami kinyit egy szárnyat.
Mellesleg hiába a jó lapok, ha valaki nem tud játszani, volt hogy az egyik ellenfelemnek 4 legendary-e volt, nekem meg egyse, és a végén még is én nyertem, és ugye lapjárástól is függ.
Na de senki nem akar velem játszani? :D
Sajnos a HS nem túl kezdőbarát játék.
Iszonyat lassan lehet vele haladni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!