A Zelda Tears ennyi ?
Megvettem 23 ért ezt a mobiljátékot Switchre hogy lássam mi az a 10/10 szenzáció.
A tutorial végén ugyan azok a mellékküldetések vannak, konkrétan is, ugyan azok az enemyk, értelmetlen shrine ok, és igazából mindenféle értelmetlen szrt lehet felszedni:
Gombák, növények, stb, amikből főzhetsz. De alapból is gyógyítanak így értelme ennek sincs. A mágnesezést egyszer használtam az egyik mellékküldetés emberhez aki tart egy oszlopot. Van belőle🙄
Az egésznek semmi értelme, mástás, kutyagolás egy ugyan olyan hordáig. Vasútépítés:
Minden sínen átgyalogol a főhős. Földből előjön a kőember, rajta a kis fszkkal, ennyi. Dögu almás
Mit lehet ebbe fejlődni, mikor lesznek új enemy-k ,mi értelme van ?
Megvan már pár shrine, stb, de most komolyan kívülről kell tudni, hogy hol egy bizonyos hal fajta pl , mert semmit se ír, konkrétan ezek hogy a fszba vágják hol van ?

4, Hát, Én is Ps4 en, Pc-n is játszom, gondoltam kipróbálom a Nintendo konzolját..
Miután minden port-hibás, kifagy
"Error had occured " el, gondoltam megveszem ezt a hypolt gamet, hátha van valami amit nem látok a videókban.
Értem Én hogy nagy világ, de üres, messze elmarad akár a Skyrimtól is. Nincs loot, ruhán kívül. Rengeteg gombát, bogyót felszedhetsz, tele velük az invertory, de igazából a gyógyításon kívül mind felesleges.
Megcsinálok egy sokadik shrine t, kapok egy térkép jelölőt.
Meg, értem Én hogy pl elkezd esni az eső, belecsap a villám minden fegyverbe, fémbe, de Én inkább megvárom míg elál az eső, és levágom az egyforma enemy-ket.
Amik respawnolnak🤦
Szóval még annyi értelme sincs, hogy kitisztítsak egy területet.
Séta, gombászás, mászás, enemyk,.
Hát, aki tolt már egy Bloodborne t, ESO-t, Destiny 2 t, tudja, hogy milyen a jó kampány, atmoszféra, stb, érdemi loot-ok.
Komolyan, olyan üres a játéktér, mint az első AC ben kb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!