Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A retró az leginkább csak...

A retró az leginkább csak egykor megélve, és nosztalgiából jó?

Figyelt kérdés
Tehát aki élt és ott volt az adott korszakban, és megélte, annak igazán nagy érték? És azok nosztalgiáznak vele főképp, nekik okoznak a retró játékok igazán nagy örömöt? Vagy esetleg vannak olyanok, akik nem éltek egy adott korszakban, de mégis az akkori videójátékok a kedvenceik? Hogy van ez, ki mit mond?

ma 00:34
 1/3 Kedves Vezető ***** válasza:
Első sorban igen, vagy legalábbis úgy nőtt fel, hogy a családból valaki hallgatta. Kivételek itt is vannak.
ma 05:56
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Érdekes kérdés. Az én esetemben a 80's évek is retró érzéseket vàlt ki pl mert 90's években születtem kisgyerekként még a 80's cuccok nem voltak annyira messze időben sokminden volt még akkor a 80's ból.. a 70's màr tàvol àll
ma 06:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja bocsi nem kimondottan a videjatekot irtam hanem àltalàban
ma 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!