Steamen mire lesznek ezek a Mysterious kártyák?
A Steam Nyári Leárazásra. Holnap (11-én kezdődik és 22-én lesz vége).
Mysterious kártyát kapsz ha készítesz kitűzőt, veszel a Sale alatt egy játékot vagy szavazol egy játékra (hogy melyik legyen következő nap akciós).
Ezeket a Sale után (22.) megszűnnek szóval érdemes még addig eladni vagy esetleg kitűzőt készíteni belőlük.
Az ilyen kártyákból készített kitűzőket végtelen szintig fejlesztheted, nem csak 5.szintig mint a simákat.
Egyébként valószínűleg nem így fognak kinézni, csak addig marad ,,misztikus" amíg el nem kezdődik a leárazás. Tavaly például így néztek ki:
Egy sima kitűző maximum 5. szintű lehet. A Mysterious kártyákból készített kitűzőt viszont akár felfejlesztheted 10.szintűre is. Ha van elég pénzed rá akár 100. szintűre is. 10 kártya kell 1 kitűzőhöz. A kártyák árai várhatóan a Sale elején 50cent lesz, a Sale végén mikor mindenki el akarja adni akkor 5-10cent darabonként.
A tavalyi Summer Sale kártyákból például valaki kirakott egy 6666.szintű kitűzőt. Szerintem a srác tele lehet pénzzel mert az rengeteg pénz (6666 X 1euró hogyha 10centért vett egy kártyát)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!