Miért nem hagy jelölni steamen?
Figyelt kérdés
Próbálok felvenni barátokat de nem hagy.mem tudom az oka:s igazábol kezdő vagyok, még csak a tf2 van feltelepítve.viszont ha már én nem tudok, jeloljetek be ti, igy nem lessz annyira unalmas:) profil: [link] 2015. máj. 30. 16:11
1/3 anonim válasza:
Költened kell min. 5 euró értékben a Steamen, hogy fel tudj valakit venni barátnak.
2/3 anonim válasza:
Venned kell egy legalább 5 eurós játékot vagy tárgyat, hogy aktiválódjon a profilod és csak utánna tudsz barátokat felvenni.
3/3 anonim válasza:
csak azt tudod felvenni barátnak, aki minimum 5 eurót költött steamre, de ez fordítva is igaz, amíg te nem költesz, más se tud bejelölni téged.
pénztárca, játék vagy ajándék vásárlása, amivel fel lehet tölteni az 5 eurós értéket, az összegek össze adódnak. Tehát ha te veszel a boltban egy játékot és a kódot aktiválod, az NEM számít bele, mert nem a steamen keresztül ment a pénz.
Összeadódás: steamen veszel 2 játékot 2-2 euróért + 1 ajándékot 1 euróért máris vehetsz fel barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!