Mik a kedvenc számítógépes játékaitok a 80-as,90-es évekből? Mikkel játszottatok a legtöbbet?
Figyelt kérdés
Nekem a régi Fifák, a Settlers 2, a Civilization 1, az Ufo: Enemy Unknown, a Doom meg a Quake voltak a kedvenceim.2015. jún. 5. 02:46
2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg, az is nagyon jó volt. Csak egy idő után mindig olyan nehézzé vált, hogy nem tudtam végigvinni. :D
2015. jún. 5. 03:14
3/10 anonim válasza:
Lucasarts-kalandjátékok, Broken Sword, Lemmings, Worms, Caesar 3, The Neverhood, Little Big Adventure 2, Incredible Machine, Warcraft 2, Commandos, Diablo, Dungeon Keeper, Theme Hospital
4/10 anonim válasza:
Akkoriban szgépem még nem volt, de Sega Genesisen a Sonic The Hedgehod sorozatot imádtam.
5/10 Panda Péter válasza:
Imperium Galactica 2, Age of Empires 2, ezeket néha a mai napig előveszem.
6/10 anonim válasza:
Knights and Merchants, Doom, Wolfenstein
7/10 anonim válasza:
Knights and Merchants, DINA (vagy valami hasonló, bombát rakodó kis krapek), Spellforce, Warcraft 1-3, Age of Empires 1-2, DOOM, valami 2d-s Toy story játék, ahol woodyval mentél, meg van még pár :)
8/10 anonim válasza:
Túl sok jó játék volt akkoriban és a maiakhoz képest kevésbé voltak időrablóak. :)
Amiket még nem láttam a felsorolásban:
Commando
Wizard of Wor
Tapper
Raid over Moscow
Elite
Pool of Radiance és a következő részek
The Bard's Tale 3
The Magic Candle
King's Bounty
Lords of Chaos
Laser Squad 1-2
Clyde Radcliffe Exterminates All The Unfriendly Repulsive Earth-ridden Slime
Creatures II: Torture Trouble
Mayhem in Monsterland
Nethack
Storm across Europe
Last Ninja
Master of Orion
Master of Magic
Street Rod
Dune
Dune 2
X-COM: Terror from the Deep
X-COM: Apocalypse
Na mindegy, inkább abbahagyom...
Ha valakit érdekel, itt egy rakás régi msdos gáma online:
9/10 iq fighter2 válasza:
ÚRISTEN! egy magyon sikeres jó történetfonalú jól kitervezett valve játékot hagytatok ki és ez nem más mint a HALF-LIFE fuuu egyik kedvencem és több 1000x szer kijátszottam és még a mai napig se unom
10/10 anonim válasza:
Nekem a régi Fifák, a Settlers 2, a Civilization 1, az Ufo: Enemy Unknown, a Doom meg a Quake voltak a kedvenceim.
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!