16 év körüliek! Mi a kedvenc számítógépes játékod?
wolrd of warcraft(wow) mmorpg fizetös alapba de törtön ingyenes
heroes3 nagyonrégi játék de örök klasszikus körökre osztott staretégia (fantasy világ)
stronghold crusader ezis régi. stratégia (közel kelet keresztes háboruk vár ostromokat dolgoza fel)
wow, de tört szerverre se mennék soha.
a blizzard játék gyártónak a warcraft franchise-ára épült online játék. Ahol egy adott karaktert kell játszani, küldetéseket megoldani, harcolni a másik frakció ellen, kereskedni, vagy nagyobb gonosz ellenfeleket csapatban legyőzni. Fontos a jó társaság, a kocka életmóddal szemben szerintem pont hogy azoknak való leginkább akiknek van szociális érzékük mert más emberekkel kell együtt játszani. A singlej átékot csak unni lehet, még suli után jól el lehet szórakozni haverokkal wowba.
Ezen kivül még az összes Prince of persia széria a nagy kedvencem
Nekem a: 1.:Medal of Honor - Allied Assault: örök klasszikus.2004-ben adták ki.2. világháborús játék, Multiplayer-t még mindig rengetegen játsszák(és az angolok a szervereikbe a lelküket is beleadják:)) Gépigény mondhatni alacsony(bár 2004-ben az még csúcsgép volt, ami a MOHAA gépigénye volt:D)
2.: TrackMania Nations Forever: Online árkád autós játék.Nem szimulátor játék, tehát mi magunk alkotunk meg pályákat(pl. ugratók, megpördülni a kocsival).:)
Hét én csaj és 14éves de :
Prince Of Persia Trilogy
The Elder Scrolls IV: Oblivion
17/f
Nekem Left 4 Dead 2 és Dragon Age
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!