Mi a kedvenc számitógépes játékotok?
Huhh... Ez egy nehéz kérdés, mely sok régi emléket idéz fel. Nekem az Tomb Raider: Underworld, nem igazán jött be attól függetlenűl, hogy jó játék. Kezdeném hát, az elemzést, egy régi klasszikussorozattal: Ut2-3. Kitűnő játékok, amelyek ízig vérig magávalragadták az embert, ám a LEG -kategóriámba esélytelenek. Csak úgy mint a fönt említett l4d és l4d2- melyek hihetetlen sokáig magávalragadtak, s bár a top ba benne vannak, nem a leggek. Lehet, hogy maradiság, de én az NFS sorozatból is megemlíteném, az undergrung 2 -t a most wantedet és a carbont. Sok sok hajtépést, de mindemellett sok önfeledt játékórát köszönhettem eme műveknek. Az 1. igazi FPS- amit megszerettem a Counter-Srike volt, melyel öröm volt foglalkozni. Fear és Gears of War... Igen, igen, nagy alkotások voltak de esélytelenek a top 5- re csakugyan mint a legújabb moh.Driver, és a Protal. Külön kategóri a a cod2 mely lenyúgöző mind máig. Egy FPS-t még meg kell említenem, amely talán hangulatába nyűgözött le. Ez a SWAT4. És igen, elértem a saját Top 5 ös listámhoz, melyen a következők állnak. 5. Helyen a Team Frotress 2; 4. helyre a GTA sa-t csoportosítottam; s ezt a megérdemelt helyén a Cod 4 múlja fölűl. Ezt megelőzi az igen nehezena 2. helyre rangsorolt, Világunk talán egyetlen olyan Pc re készűlt Fantasyja, melynek ha multija lenne, az már a Wow legújabb részével kelne versenyre. És itt is vagyunk, az általam leggjobbnak tartott játékhoz érkeztünk, mely attól független, hogy tele van hibákkal, és eléggé butuska is a legghangulatosabb játék, számomra a Viálágon! Ez a Tony Hawk's American Wasteland. Sokan felszusszanhatnak, sokan pedig nem érthetik a dolgot, de ez a játék, mely megtestesíti számomra a Leg fogalmat. Mindössze 990 ft kérnek érte, ami abszurd! Azt tekintve, hogy mit kapunk érte. Én kiállok a szavam mellett, mikor azt mondom, hogy az üsszes cod se ér nekem annyit, mint ez a játék. Ajánlom!
Természetesen, még sok, sok játékkal játszottam még, amik nem említhetők egy napon ezekkel, de nem sokkal maradnak alúl az átlagtól. Köszönöm ha végigolvastad. (?)
The Witcher, Dragon Age, Mass Effect 1-2, Risen, Fallout 3 és New Vegas
Kicsivel kevésbé az összes COD, Call of Juarez 1-2, Dead Space 2, Far Cry, Metro 2033, stb.
Jelenleg a Mount&Blade Warband-del játszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!