Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Túl sokat botozom? Hol a határ?

Túl sokat botozom? Hol a határ?

Figyelt kérdés

Na. 19-es szintig szinte rengeteget játszottam középhaladó botok ellen mert úgy nem annyira gáz ha nem játszok jól mert csak egy bot game. Viszont most már ott tartok ha ADC-zek 65 kill (sokszor) ha supportkodom meg több killem van mint bárki másnak (Lux 34.0.16).

A tesóim mindig piszkálnak hogy most már ideje lenne PvP-t is játszani. De nagyon félek hogy nem tudok jól játszani és veszítek.

2015. jún. 3. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:

ha nem mesz pvp-zni soha nem tanulsz meg jatszani...

meg kevesebb jutalmat is kapsz.

legalabb 5-os szinttol mar pvpznek kellene

2015. jún. 3. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Határ nincs, de ha már 19-es szintű vagy, már normalt kellene játszanod, mert akkor már nemfogsz tudni fejlődni a botmeccsekkel. Olyan 5-10-es szint után, miután az alapokat megtanultad, a botmeccs csak arra jó, ha egy új hőssel meg szeretnéd tanulni a mechanikákat, gyakorlolni farmolást vagy hasonló. Hidd el, a normál egész más, de gyorsan meg lehet szokni. Valahol el kell kezdeni, eleinte nyilván nem leszel jó, de ha valaki rosszindulatúan pofázik vagy flamel, le tudod muteolni, idővel meg nyilván jobb leszel. Ja, és nincs semmi, ha normálban akár miattad is veszt a csapatod, mivel nincs tétje, épp azért van, majd később ha rankedezel, rájössz, mennyire mindegy, normálban ki nyer.
2015. jún. 3. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen statokkal nagy eséllyel játékosok ellen sem lennél rossz, ha ilyen jó vagy a trade-ekben érdemes elkezdeni, nehezebb lesz de így sem fogsz csalódni.
2015. jún. 3. 16:35
 4/5 savanyújóska ***** válasza:
Illetve eleinte úgy fogod érezni, jaj, kikaptam de rossz, de ha eleget rankedezel, tényleg rá fogsz érezni, hogy a normalnak nincs tétje, maximum kikapsz, és emiatt rossz, de nem vesztesz semmit, legalább gyakoroltál.
2015. jún. 4. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
nyugodtan menj pvp-re, én 17-es vagyok és SOHA nem volt még pentám, se 30-nál több killem botok ellen, általában mégsem én vagyok a legrosszabb pvp meccseken.
2015. júl. 3. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!