Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Létezik olyan pókerfajta,...

Létezik olyan pókerfajta, hogy vegasi nincs felső határ?

Figyelt kérdés
vagy ez csak egy filmes kitaláció (pókerarcok c.)
2009. ápr. 21. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a filmben ha jól emlékszem no limit texas holdemet hátszottak... sztem ugyanaz a kettő, de lehet tévedek.
2009. ápr. 21. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok... nem lehet hogy rosszul hallottad? :)
2009. ápr. 21. 17:32
 3/7 A kérdező kommentje:
nem rosszul hallottam legfeljebb a magyar fordítás lett félrefordítás, mert a szinkronban vegasi nincs felső határról van szó
2009. ápr. 21. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Megnéztem azt a jelenetet, "texasi nincs fölső határ" ... olyan nem létezik hogy vegasi.

http://www.youtube.com/watch?v=2gxEsHlW5qU

"no limit texas holdem"... magyart nem találtam

vidd a 4:45-47- re. :)

Remélem, segítettem!

2009. ápr. 21. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Még annyit hogy sztem azzal kevered hogy a fsz Vegas-ba akar menni a bajnokságra. :)
2009. ápr. 21. 17:53
 6/7 A kérdező kommentje:

kösz hogy segítettél rendes vagy. DE

ne próbld már meg bebizonyítani mindenáron hogy hülye vagyok a szinkronos verzióban vegasi nincs felső határ szó szerint így. Elhiszem neked, hogy ők ott eredetileg a texasit játsszák, de légyszíves hidd el hogy nem hallottam rosszul!!!!! nézd meg egyszer magyarul is én meg megnézem angolul! megegyeztünk? ;)

2009. ápr. 21. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
De én direkt neked néztem meg MAGYARUL. És texast mondott, mindegy... :) Nem nézed meg te megegyszer?
2009. ápr. 21. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!