Hogy lehet Minecraft-ban magasabbra építeni mint a felső határ?
Azért kérdezem mert építek egy várat (hegyre) és a várnak a tornyai túl magasak. Annyira hogy már nem tudok magasabbra építeni!
Nem lehetne valami fájl átírásával valahogy magasabbra vinni ezt a felső határt ?
Ha igen kérlek írjátok le hogy hogy, vagy linkeljetek egy oldalt ahova le van írva !
Előre is kösz !
Akkor esetleg olyat nem lehetne valahogy hogy kijelölni egy kockát a térben és azt megfogni és lejjebb vinni ?
Csak azért mert nem fogom lerombolni és felépíteni máshol! Túl sokáig tartana, meg nem is lenne még egyszer ugyan olyan ! :S
Single Playerbe megoldható mod segítségével. Ezt találtam, régen használtam én is rá mod-ot, de nem ezt.
Elvileg ez a mod a leírás szerint 65504 blokk magasságot támogat! Azaz, ha egy kocka 1 méternek felel meg, 65504 méter lesz a függőleges korlát! Én még nem próbáltam ki ezt, de ki fogom, jól hangzik, amiket tartalmat. Elvileg jó az 1.0.0-hoz.
Ajánlom, hogy csinálj az eredeti minecraft.jar-odjól másolatot, a moddolt Minecraft multiban nem fog működni!
Isten vagy ! xDxDxDxD
KÖSZ !:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!