Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wow cataclysm-en holy priest...

Wow cataclysm-en holy priest segítség?

Figyelt kérdés

Azthiszem én vagyok a legbénább healer a világon, és úgy döntöttem, hogy ezen változtatni kell :D szóval esetleg ha valakinek van egy kis szabadideje elmagyarázhatná, hogy mi hogy működik nála, melyik képesség mire jó, ilyesmik... ( folyamatosan olvasgatok róla, de az alapfogalmakkal sem vagyok tisztában, úgyhogy jó lenne, ha visszakérdezhetnék, meg ilyesmi)

Am 75-ös vagyok :3

2015. máj. 22. 23:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Holy, cata alatt elég érdekes dolog főleg az elején.

A heal ebben az esetben szituáció függő dolog.

3 féle szitut mondok:

Alap trash és normal boss-nal: TANK-ra koncentrálsz és ha valakinek le megy a hp-ja akkor bevetsz néhány AOE spell-t is!

sok mob, aoe boss vagy rossz tank:Mindenki sebeződik így kapkodnod kell AOE spellek és flash heal használatával kell életben tartanod a csapatot magadat csak Binding Heal spellel healeld ha nem vagy nagyon alacsony hp ha igen akkor egy-két kör flash magadnak is! Mindenképp figyelj a mana-ra!

utolsó boss stb: mindenképp biztosítsd a tankot ilyenkor prioritást élvez a többiekkel szemben! így ha az egyik nem range dps meghal még kivitelezhető a dolog.

Minden esetben: boss előtt bubizd fel a tankot renew-t adj az egyik dps-nek.

Ezek egy alap dungeon vagy kisebb raid-ek esetén simán hasznosíthatóak!

Talent-ben ne pazarold a pontokat: Lightwell, Blessed resiliance, Body and soul ezek nem kellenek.

Gear: INT/spell power/SPirit de ügyelj arra, hogy gem enchant vagy reforge spirit-re menjen sok esetben pont a minimális mana regen fog segíteni!

2015. máj. 24. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!