Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb Cataclysmes...

Melyik a legjobb Cataclysmes (4.3.4) szerver?

Figyelt kérdés

Próbáltam már Moltent (ma már warmane): szar.

Monster: bughalmaz

Wowcircle: orosz ciril fos

Atlantiss meg kva jó csak az meg 4.0.6-os.

wow freakz volt az ami jó volt csak hát mopos lett :(

Van ezeken a szerókon kívül vlami más ami úgy minőségileg is jó és 4.3.4-es?

2015. máj. 20. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
próbáltad már az eredetit?:D
2015. máj. 20. 22:46
 2/10 A kérdező kommentje:
eredetin nincs cataclysm te okostojás... 4.3.4-es patch érdekel nem pedig a szaros 6.1-es butított wod... mert az már rég nem wow.. Ott nem kell semmit tudni. Annak idején igen eredetiztem cataclysmen. De aztán jött a MoP és a WoD... na ezek miatt nem eredetizek. Ezért kérdeztem CATACLYSMES szervert, nem pedig szaros wodos-t....
2015. máj. 20. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:

az Atlantiss hol 4.0.6-os? 4.3.4 a kliens verzió és progressive kiadásban jön a pvp/pve content! most járnak firelands-nél(4.2)!

Wowcicle játszható angol klienssel is és elég sok nemzetközi játékos van sőt minden serveren van több magyar aktív guild és a cross-realm is működik szépen!

2015. máj. 21. 11:15
 4/10 A kérdező kommentje:

az hogy az atlantiss 4.3.4-es klienssel elindul az igaz. De attól még a content (tartalom) ugyanúgy 4.1 körül mozog. Sehol nem látok firelandsos itemeket... vendornál néztem, a legnagyobb itemlevel 354, ami az alap 4.0.6-4.1-ig tartott...

Jó akkor megyek inkább wowcirclezni xD

2015. máj. 21. 14:11
 5/10 A kérdező kommentje:
ja amúgy cata x100-as cicrclén vagyok, ott is van magyar guild? vagy ha nem akkor hol találhatóak meg? megyek én bárhová csak legyen egy jó pve-s klán ezen a ruszkis bigyón xD
2015. máj. 21. 14:37
 6/10 A kérdező kommentje:
áh ez az orosz egy fos... 1órája várom h behívjon RHoT-ra és semmi nem történik -.-" 4k játékos van fent, és egyszerűen nem hív be.. hát ez wtf
2015. máj. 21. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:
gyere taurira
2015. máj. 24. 15:25
 8/10 A kérdező kommentje:
megyek, ha 4.3.4-es content van bent :)
2015. máj. 26. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:
az van bent már kb 1 éve
2015. máj. 27. 23:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Téves, az a helyzet hogy az emberek nagyon sokszor keverik a kliens patchet a contenttel. Attól, hogy neked 4.3.4-es klienst kellett leszedni ahhoz hogy fel tudj menni a Taurira, attól még a szerver contentje (tartalma) még csak 4.0.6-osnál tart. Magyarul még nincs bent Firelands, Dragonsoul, Zul'Gurub, Zul'Aman, End Time, Well of Eternity, Hour of Twilight. Még Baradin Holdban is csak Argaloth van bent (a kutyus és a 6kezű csaj még nincsenek bent). BWD és BoT ez a kettő raid van bent, és ez azt magyarázza, hogy a Tauri még nem szkriptelte be a 4.3-as contentet (tartalmat). Persze, a kliensnél azt írja, hogy 4.3.4, de ha belépsz és ellátogatsz egy PVE vendorhoz, akkor csak a T11-et fogod látni, a T12 T13-at már nem. Ezt tudod olyan, hogy én adok neked 434 Ft-ért egy szem Almát, holott csak 406 Ft az igazi értéke. Magyarul a "belseje" értéktelenebb mint amilyennek kívülről kinéz.. Remélem érthető :D Na vissza a topikra, Tauri 4.0.6-os még mindig(4.3.4 clientet használva). Na most ott tartok hogy warmane-vel kibékültem, és elégedett vagyok vele, pure 4.3.4.
2015. máj. 29. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!