Mostani legjobb metin2 privát szerver?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ahol sok a kihívás,sokat kell szenvedi hogy megszerezz dolgokat és legyen pvm is meg pvp is,ne legyen kihalt legyen rajta player bőven2015. jan. 25. 20:00
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és persze magyar kell!!
2015. jan. 25. 20:08
3/6 A kérdező kommentje:
Mesélnél egy kicsit a szeróról? mennyi a yang,exp drop? hányan játszanak rajta? cuccok? mapok? max szint? miért éri meg oda menni?
2015. jan. 26. 12:21
4/6 anonim válasza:
Helló.Még érdekel a szerver mert tudok róla írni ha gondolod.
5/6 anonim válasza:
Helló.Még érdekel a szerver? Mert tudok róla írni ha gondolod.
6/6 anonim válasza:
Ide írok hogy mindenki lássa.:) Hát hol is kezdjem kezdetek óta tolom amikor még M2M volt és csak pega meg kentaur volt.Azóta sokminden változott de szerintem a játékélmény megmarat.Kivéve mostanáig!Mostmár egy nagy kaka lett az egész.. :/ Semmi köze a Metinhez..Szerintem igénytelen lett maga a játék,ha nem akarsz Sét tölteni,jahj bocsi már ez is Karozium vagy mi a fene lett...akkor semmit nem fogsz elérni a játékba.Én 203 vagyok most de már otthagytam titán vért,fegyó stb..Hogy értsd ezek a legjobb cuccok..Nem séztem ha el hiszi valaki ha nem.Szimplán nagyon sok órát játszottam vele.Kezdeteknél még csak napi 1 rud akat ha szereztem aztán szépen gyarapodott kereskedtem stb..De manapság ha elkezdenél játszani ha napi 1 rudat is össze szedsz már nem ér semmit mivel a sé ára 50Rud/1k sé-50sé adó..Ez is hülyeség.Magyarán elbaszták a kinézetett,leginkább csak sével érvényesülsz az elején.Persze ha lenne egy 170 karid sd4 farmolhatnál simán..De odáig elis kell jutni ami nem 1-2hónap lenne sé nélkül...Inkább 1 év.Szóval hamar megfogod unni szerintem probáld ki de nem tartom már egy jó játéknak!Egy 203 Wari :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!