Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Legua of legends . Ugye hogy...

Maci2000 kérdése:

Legua of legends . Ugye hogy rammus igen is jó champ?

Figyelt kérdés
A bátyám aki gold 5 azt mondja , hogy nem ér semmit , és ,hogy van egy q-ja és ennyi. Szerintem ez nem igaz is rengeteg mása is van.
2015. ápr. 30. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Embere válogatja. Engem silver 5-ből jungle Rammus húzott ki gold 5-be.

Ha jól csinálod, minden karakter OP és erős. Ha meg nem, akkor lehetsz bármekkora counterje egy karakternek, megesz reggelire.

Rammus az a hős, amivel 2 féle képpen lehet nyerni: viszed a killeket és AP-s tankot építesz, ami megesz bármit, vagy izom tank/ad-re gyúrsz és kikapod az ellenfél carry-jeit. Sunyin 900-zal begurulsz lane-re, majd csatt, E taunt és lehet is vígan darálni a mozdulatlan adc-t vagy midest. Benyomod a W-t és 3-as szinten röhögve diveolhattok az ellenségre torony alá.

Sok előnye van, manapság ritkán látni, mert nehéz vele jól játszani.

Az én kedvenc buildem rá:

Sunfire Cape, Randuins Omen, Spirit visage, Will of the Ancients, movement cipő és változóan ROd of Ages/Rabadons Cap vagy egyéb tankos item.

2015. ápr. 30. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Rammus a beépített thornail-el, tankossággal, cc-vel igen, erős. Nerfet is kapott rendesen, mert félelmetesen hosszú dühítése volt.
2015. ápr. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!