Hogyan kell ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
A Mount and blade warband ban hogyan kell a saját váramban nyitni valamilyen vállalkozást?pl.:sörfőzde2015. ápr. 28. 16:17
1/9 anonim válasza:
Szia, úúúúha, jó rég játszottam komolyabban a játékkal, de őőőő az utcán kell keresned egy embert, asszem a céh mestert, vagy nem tudom mi a neve, és Nála. Van textil üzem, meg a sörfőzde, meg még vannak valamik. :D Nem tudom már. Ha segítettem akkor szívesen, ha nem akkor, bocsi. :/
2/9 A kérdező kommentje:
ezt én is tudom de az a baj hogy ha odamegyek hozzá akkor nem adja ki azt a párbeszédpanelt.amúgy én is így emlékszem mert régen igy kellett.más ötlet? valaki?
2015. ápr. 30. 17:45
3/9 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem adja ki? Tiéd a város? Valami rémlik, de ez lehet, hogy nagyon rosszul rémlik, hogy asszem kell hozzá egy szintű renown vagy micsoda, bááár nem hiszem. Nem tudom. Semmilyen párbeszéd panelt nem ad ki?
4/9 A kérdező kommentje:
Kiadja a küldetést(nincs benne bár gondoltam rá hogy először megcsinálok egy küldit)
Kiadja azt hogy hogyan működik errefelé a kereskedelem(itt ccsak leírja hogy miből van hiány és hogy milyen kereskedők jöttek.itt bem tudok kattintani sehova.
Kiadja hogy milyen a politika de itt sincs olan
Illetve kiadja azt hogy távozás.
Azthiszem Ennyi.de ha gépen leszek akkor megnézem hogy ad e ki többet ha küldit csinálok
2015. máj. 1. 07:27
5/9 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=tpAkjSqt--M 1:20 beadja ezt a beszélgetést? Ott van a föld vásárlás.
6/9 A kérdező kommentje:
csak az első 4 et hozza be és a távozást
2015. máj. 1. 17:29
7/9 anonim válasza:
hmmm, nem vagy Te az adott királysággal rossz viszonyban ahol céhet akarsz alapítani?
8/9 A kérdező kommentje:
saját királyságom van.eddig voltam a Rhodoknákl de már vagy kb 2 hete kiléptem tőlük.
2015. máj. 1. 18:18
9/9 anonim válasza:
Hmmm, hát ez érdekes. Lövésem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!