Assassin's Creed III. (Special edition) Product key hiba?
Feltelepítettem a játékot de amikor el akarom indítani mindig beadja,hogy aktiváljam a játékot aztán amikor beírom a kódot azt írja ki hogy:
This CD key or Activation code in use with another uplay account. ugyanitt van regisztrálva a II.a Brotherhood és a Revelations is azokkal semmi gond
eredeti a játék? Mert valaki felhasználta már a kódot. Ha eredeti akkor írj a supportnak és csatold az eredeti játék dobozáról + DVD-jéről készített képet (feltéve, hogy dobozosat vettél).
Ha kulcsos oldalról vetted akkor vedd fel a kapcsolatot vagy az oldal üzemeltetőivel vagy az eladóval.
Ez melyik verzió? Arany színű Ubisoft Exclusive? Nekem is ilyen van, bár én tudtam aktiválni a játékot.
A HAWX 2 játékkal volt ilyen gondom.. Aktiválni kellett volna Uplay-en, és sima HAWX 1 cd kulcs volt a tokban.. :D
Ez a verzió.Innen is lett rendelve. Haver viszont a Media Marktba vette.Más játékkal eddig nem volt problémám Uplayen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!