Miért csapja le a PC-m az AC Unity?
Megvettem az Assassin's Creed Unity-t PCre, tisztában voltam vele, hogy nem fog magas grafikával menni, persze még rosszabb is volt mint amire számítottam. A játék maga ment, cinematicoknál akadt főleg, de a legzavaróbb, hogy a kép folyamatosan villogott, valószínűleg a textúra miatt. Vettem új videókártyát (GeForce GTX750, 1GB, GDDR5). Mikor elindítottam vele a játékot a menüig semmi gond nem volt, de ott lecsapta a gépet és a ventilátor iszonyú gyorsan kezdett el pörögni. Tápcserét javasoltak, mert a régi egy noname gagyi volt. Ugyanez történt. Más játékok gyönyörűen futnak a gépem, egyedül a Unity csinálja ezt...
Tudja bárki mi lehet az oka?
nem lett babrálva semmivel és minden portalanítva is van... :S
Processzorra már nincs pénzem és azt mondták(hozzáértő), hogy nincs vele semmi gond, RAMot is pár hónapja vettem :)
Oké, bocsi nagyon fáradt voltam :D
Processzor: Intel Pentium CPU G3220 @ 3.00GHz
RAM: elixir ddr3 4gb 1333mhz ÉS kingston 4gb ddr3 1333mhz
Bocsánat, igazad van, hülye voltam. :D
Akkor úgy tűnik nem elég neki a processzor. Ez csak azért érdekes, mert youtubon van hasonló procival fent videó a játékról.. Úgy tűnik az fake.
Éééés megint hülyeséget írtam (bár nem zárja ki, hogy a PU nem elég), megyek aludni.
Azóta is minden alkalommal ezt csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!