Miért lép ki Sims3 családkészítőben?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Sims3 Complete Editiont, ami az összes kiegészítőt jelenti, tudom hogy ez sokat lassít, de ez nem is lenne probléma, hanem hogy a családkészítőmben(főleg ruháknál) leáll a játék. Van egy külön meghajtóm játékokra, 45 GB hely van rajta, a Windows meghajtón pedig 22 GB. Ez nem lenne elég? Vagy más lehet a gond?2015. ápr. 19. 17:36
1/3 anonim válasza:
Ez valakinél van így a géptől függ, vagy elmúlik magától vagy telepítsd újra. És bocsi, hogy így ide írom de csináltam egy versenyt ha szeretsz simet készíteni: [link]
:)
2/3 A kérdező kommentje:
Valaki, jobb ötlet?
2015. ápr. 21. 20:55
3/3 anonim válasza:
Telepítsd újra jobb ötletem nincs. Vagy kérdezz meg egy számítógéptechnikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!