Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3-ban volt egy 3 fős...

Sims3-ban volt egy 3 fős családom, és el szerettem volna őket költöztetni, de véletlenül csak az egyiket küldtem el, és a másik 2-t nem tudom irányítani, és nem tudom őket ugyanoda költöztetni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Csak annyi lenne a kérdés, hogy hogyan lehet őket odaköltöztetni, vagy ha nem lehet, akkor ki lehet-e mind3 simet törölni. Eredeti az alapjáték.

A válaszokat köszi előre is! :)

2015. ápr. 14. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Belépsz a családba, aztán rámész (a családon belül) a menübe. Ott van egy ilyen városszerkesztő menüpont. Kattints rá, akkor menteni kell, meg tölt. Aztán belépsz a városszerkesztő módba. Ki kell választani a háztartások mutatását (nem ez a neve, csak fejből nem tudom) és ott válaszd ki a másik kettő simedet, akik egy háztartáson belül vannak. Aztán add hozzá az egy simedhez őket, majd lépj vissza a játékba. Remélem érthető voltam.
2015. ápr. 14. 15:50
 2/5 anonim válasza:
én ezt úgy szoktam megoldani,hogy a simedet oda küldöd a másik háztartásban a simshez és a simed megkéri,hogy költözzön hozzá..és meg van oldva
2015. ápr. 15. 15:15
 3/5 anonim válasza:
van egy parancs, névszerint a testingcheatsenabled true amivel meg lehet oldani, hogy hozzásköltözzenek. ctrl+shift+c vel megnyitod a parancssort, és beíros a parancsot, utána elátogatsz a simeidhez (akiket vissza akarsz költöztetni) és shift+jobb egérgombal rájukkattintasz. Kijön egy sor új opció, lesz egy ojasféle, hogy sim családhoz adása (valami ilyesmi). Arra rákattintasz jobb egérgombal és már kész is. Nem annyira bonyolult mint hinnéd. Ez a parancs sok mindenre jó, még boldogságpontokat is lehet vele addolni. Természetesen a művelet után kikapcsolhatod. Érdekesség, hogy shift+klikk a postaládára, és hozzáadhatsz barátokat. Ugyanígy a földre kattintva az évszakot, és a hó mélységét is állíthatod.
2015. ápr. 15. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2015. ápr. 26. 10:07
 5/5 Z.ZS válasza:
Te hogy tudtad csak az egyiket elköltöztetni?
2016. febr. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!