Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3 nem működő betöltőképernyő?

Sims3 nem működő betöltőképernyő?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy ha sims3-ban megpróbálok családot létrehozni akár bridgeportban akár az alapjáték városában órákig képes tölteni és nem jön be. Hallom ahogy a sablon sim beköszön de csak a forgó kis zöld kristály van a képernyő közepén és semmi nem jön be. A játék nem jogtiszta valamint van egy late night kiegészítőm.

2015. ápr. 18. 10:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez a baj a letöltött játékokkal.Nekem is van sims3-am, enyém eredeti de szokott egy évben párszor ilyet csinálni. A letöltött játékok hibásak(persze nem mindegyik). Csak azt tudom javasolni, hogy vedd meg lemezben.Nekem segít, ha újraindítom a gépet, de ha neked ezt rendszeresen csinálja, akkor töröld le, tölts fel másikat vagy vedd meg. Én az enyémmel tudtam regisztrálni és ez így nagyon jó mert tudom használni a simportot is.
2015. ápr. 18. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!