Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Borderlands : The Pre-Sequel-b...

Borderlands : The Pre-Sequel-ben miért nem tudom kirúgni a játékosokat, akik felcsatlakoznak?

Figyelt kérdés
Tunggle-ben bevagyok lépve egik szobába, így szabadon csatlakozhatnak rám, hogy többen játsszuk.. A lényrg annyi, hogy aki felcsatlakozik, játékon belül látom a rendes nevét, de pl ha kickelni akarom, mert nem szeretném, hogy itt legyen, nem tudom.. Azért nem, mert a menüben (ESC) ugyan az a neve, mint nekem, az ikonja más persze, ha más karakterrel jászik, de a neve a listán azonos az enyémmel. Egyszer valakit kitudtam rúgni, azóta mást nem. Miért nem a saját nevét jeleníti meg a menüben is, mint ahogy játék közben látom? (Ez a probléma akkor is jelen van, ha 2-en csatlakoznak fel, mindhármunknak ugyan az a neve, az enyém..)

2015. ápr. 18. 17:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Persze akit kitudtam rúgni, annak a saját neve szerepelt a listán. És mivel magam nem tudom kirúgni, ezért nem lehet a többit sem, aki a nevemben van a listán.
2015. ápr. 18. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
csinálj egy külön szobát és védd le jelszóval még a tunngle szoba létre hozásakor.
2015. ápr. 18. 18:38
 3/3 A kérdező kommentje:

De épp ezt akarom, hogy többen is csatlakozzanak rám.

A kérdés az volt, hogy miért nem a saját nevük van a menüben?

2015. ápr. 19. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!