Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Borderlands 2-ben elakadtam....

Borderlands 2-ben elakadtam. Mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
Az egyik küldetésbe, mikor egy kihalt falun, vagy nemtom min kell átvágni, jön egy bazinagy Saturn nevű robot, amivel nem bírok. Hogyan kéne legyőznöm, mert gyenge pontokat nem találok rajta, viszont ő csúnyán néz rám és meghaltam.
2015. márc. 21. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Amire emlékszem, hogy távol maradtam tőle, illetve a corrosive fegyvereket nem kedveli.
2015. márc. 21. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
a falu szelen a hid pillert es a keritest hasznaltam fedezeknek, gyors burstokkal elemental fegyoval el lehet intezni konnyen, csak turelem es loszer kerdese :)
2015. márc. 21. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nekem valami speciális, könnyített verziója van meg ennek a játéknak? Mert hat karakterrel, különböző nehézségeken úgy mentem át a játékon, mint kés a vajon, miközben mindenki arról panaszkodik, milyen nehéz.

Zer0-val használd a B0re skillt, hogy megtaláld Saturn gyenge pontjait. Axtonnal rakjál le lövegtornyokat, percek alatt szétszedik.

A lényeg, hogy maradj a felüljáró közelében, akkor kisebb eséllyel ugrik le róla (közelharcban halálos). A fémkerítés szinte minden lövését felfogja, beleértve a célkövető rakétákat is.

Taktika (kb. a 8. perc környékén kezdődik):

https://www.youtube.com/watch?v=EO9ygprFhoc

2015. márc. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!