Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Üdv mindenkinek! Az alább...

PeetTheMonk kérdése:

Üdv mindenkinek! Az alább leírt NES (Nintendo 64) játéknak mi a címe?

Figyelt kérdés
Nagyon homályos emlékeim vannak a játékról, ha minden igaz egy kalóz volt a főhősünk, aki valamilyen paszuly elültetésével és néha ágyúkból való kilövéssel tudott magasabbra és távolabb ugrani, a pályák végén puzzle-játékok vártak, maga az egész game oldalnézetes volt. Tudom, ez nem sok infó, sajnos 17 év távlatából ennyi maradt. ;) Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. ápr. 13. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Skull Jagger?
2015. ápr. 13. 19:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem sajnos :/ most néztem utána, tény, hogy ez is kalózos, de amit én keresek, az nem volt ennyire összetett :)
2015. ápr. 13. 19:10
 3/11 anonim ***** válasza:
De most akkor NES-re vagy N64-re van? Elég nagy különbség.
2015. ápr. 13. 20:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Igaz-igaz, elnézést, annyira nem vagyok jártas a témában. A jó öreg sárga kazettás, szóval akkor Nintendo 64 (remélem). ;)
2015. ápr. 13. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:

A jó öreg sárga kazettás, az a sima NES kazetta hamisítványa/másolata volt.

Viszont kinézetre a SNES (Super Nintendo) kazettáira hasonlított.

Vannak minden fajta Nintendo emulátor programok és az összes Nintendo ROM,

azaz játékprogram fent van az interneten hozzá.

Szerintem egyszerűbb azokat megkeresni, és gyorsan végignézni.

Tekintve, hogy kb. 0,5-2 MB-os fájlokról van szó, nem tart sokáig begyűjteni őket.

És pikk-pakk végig lehet szaladni 300 játékon. :)

2015. ápr. 13. 22:26
 6/11 anonim ***** válasza:

"A jó öreg sárga kazettás, szóval akkor Nintendo 64"

Ami nálunk sárga kazettás volt, az a sima NES, Nintendo. Ráadásul abból is a kalóz verziók, simán tettek rá olyan játékot is, ahol átdolgozták a karaktereket. Egy kalózos játék rémlik, de ott csak kardozol és ugrálsz, semmi paszuly nincs.

2015. ápr. 13. 22:27
 7/11 anonim ***** válasza:

A jó öreg "sárga kazettás":

99999 +1 játék

És ebből 99990 ugyan az a Super Mario,

csak mindegyiknél 16 pixellel arrébb kezdődik a pálya.

2015. ápr. 13. 23:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Higgyétek el, már nagyon sok játékot végignéztem, de nem találom :/ lehet hagyom a francba és előveszem a Commodore 64-emet és tolok egy kis Castle Master-t xD abban viszont igazatok van hogy a hazai "sárga kazettás Nintendo" körülbelül akkor látott Sega gyárat, amikor én :D
2015. ápr. 14. 01:54
 9/11 anonim ***** válasza:

"a hazai "sárga kazettás Nintendo" körülbelül akkor látott Sega gyárat, amikor én :D"

Ezt most direkt csinálod? :D

2015. ápr. 14. 02:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Csak azt akartam ezzel kifejteni, hogy amivel én játszottam anno, az mind hamisítvány volt :S 4000ft-ért ne várjon eredetit az ember :)
2015. ápr. 14. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!