Miért van mindenkinek magyar számítógépe?
Figyelt kérdés
nekem angol van legalább meg tanulok angolul :)2013. szept. 29. 16:48
1/8 anonim válasza:
Так что для меня это русский :)
2/8 anonim válasza:
Mindenkinek? Megkérdezel egy franciát biztos nem azt fogja mondani, hogy magyar a gépe...
3/8 hunbula válasza:
Mert ezt épp itthon vettem. De hogy ne ábrándulj annyira ki, a Japánban vásárolt telefonom például nagyon nem magyar. :)
Amúgy nem rossz, nem rossz, de azért remélem, nem csak ettől akarsz megtanulni angolul. :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon keveseknek van magyar, mivel a legtöbb Kínában készül. De ha a nyelvre gondolsz akkor nyilván azért mert ezt értik... én tudok angolul is, de attól még magyar a windowsom. Nem hinném hogy egy angol windowstól bárki is megtanulna angolul.
5/8 anonim válasza:
Mert magyarok vagyunk. És azt jobban értjük.
6/8 anonim válasza:
Te, kis barátom, még MAGYARUL sem tudsz helyesen írni!!! Először egy nyelvet tanulj meg 100%-osan, majd azután kezdj bele egy másik tanulásába!
7/8 anonim válasza:
Mert Magyarországon élünk, és magyar az anyanyelvünk. Attól meg nem fogsz angolul megtanulni, hogy 437-es kiosztású a billentyűzeted, meg a Mentés helyett Save van írva.
Bár előbb magyarul tanulj meg helyesen írni! Kezdetnek a helyes központozás és az igekötős igék helyesírása megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!