Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit lehet a World of Warcraftb...

Mit lehet a World of Warcraftban szeretni?

Figyelt kérdés
Mindig bugol, azt írja ki hogy You are combat mikor már 3 perce semmit se támadtam.., meg nem is értem hogy mik azok a számok amiket ír a kliens elindításakor hogy most is 1580 és 1441 et ír ki? Nem hinném hogy ez a játékosok számát mutatja 3 óra alatt 5 játékossal találkoztam eddig.., hogy is van ez?
2015. ápr. 9. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
ne a tort szervert vedd alapnak.
2015. ápr. 9. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Úgy van ez, hogy ratyi tört szerveren játszol. Először próbáld ki az ingyenes eredetit (20-as szintig mehetsz) és máris más lesz a helyzet.

Eredeti fényévekkel jobb a törtnél, mivel ott fizetett GM-ek vannak, rendes, hivatásos programozók dolgoznak a játékon, a bugok 99,9%-a ki is van javítva.

2015. ápr. 9. 22:05
 3/6 CptTomato ***** válasza:

Azontúl...azért voltál combatban....

mert 5 vagy 10 percig fenn marad a pvp státusz.

2015. ápr. 10. 14:43
 4/6 A kérdező kommentje:
jó, de moboknál mi értelme van ennek? főleg a játék elején, h egyből azzal kezdem, h rámjön 3-4 szörny oszt 10x kinyírnak? potizni sem enged harc közben :/
2015. ápr. 10. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:

1. tudsz potizni harc közben 1x, oszd be

2. Ez nem egy nyamvadt metin, hogy 10 mobot kell behúznod. Tanuld meg egyesével megölni őket. Mint minden modern MMO-ban, itt is rád fognak menni kis millióan, ha gyökér vagy és berongyolsz közéjük agyhalott módjára.

3. Ha ennyire elvérzel kezdjél paladint, az tudja magát gyógyítani meg ütési ereje is van.

2015. ápr. 10. 15:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok, kösz
2015. ápr. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!