Mit lehet a World of Warcraftban szeretni?
Figyelt kérdés
Mindig bugol, azt írja ki hogy You are combat mikor már 3 perce semmit se támadtam.., meg nem is értem hogy mik azok a számok amiket ír a kliens elindításakor hogy most is 1580 és 1441 et ír ki? Nem hinném hogy ez a játékosok számát mutatja 3 óra alatt 5 játékossal találkoztam eddig.., hogy is van ez?2015. ápr. 9. 19:32
2/6 anonim válasza:
Úgy van ez, hogy ratyi tört szerveren játszol. Először próbáld ki az ingyenes eredetit (20-as szintig mehetsz) és máris más lesz a helyzet.
Eredeti fényévekkel jobb a törtnél, mivel ott fizetett GM-ek vannak, rendes, hivatásos programozók dolgoznak a játékon, a bugok 99,9%-a ki is van javítva.
3/6 CptTomato válasza:
Azontúl...azért voltál combatban....
mert 5 vagy 10 percig fenn marad a pvp státusz.
4/6 A kérdező kommentje:
jó, de moboknál mi értelme van ennek? főleg a játék elején, h egyből azzal kezdem, h rámjön 3-4 szörny oszt 10x kinyírnak? potizni sem enged harc közben :/
2015. ápr. 10. 14:57
5/6 anonim válasza:
1. tudsz potizni harc közben 1x, oszd be
2. Ez nem egy nyamvadt metin, hogy 10 mobot kell behúznod. Tanuld meg egyesével megölni őket. Mint minden modern MMO-ban, itt is rád fognak menni kis millióan, ha gyökér vagy és berongyolsz közéjük agyhalott módjára.
3. Ha ennyire elvérzel kezdjél paladint, az tudja magát gyógyítani meg ütési ereje is van.
6/6 A kérdező kommentje:
Ok, kösz
2015. ápr. 10. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!