World Of Warcraftban hogy lehet "raid"-be csatlakozni?
Figyelt kérdés
Már 2 Hónapja játszok a WoW-val, és tudomásom szerint a WoW története csak akkor halad, ha "raid"-ekbe csatlakozunk, vagy hozunk létre. A kérdésem is ehhez kacsolódik. Hogyan lehet raidbe csatlakozni illetve hogyan lehet csinálni egyet??2015. febr. 22. 14:23
1/10 anonim válasza:
WoW története azzal halad, ha csinálod a küldiket. Raid arra jó, hogy kemény helyekre bementek 24-en és ott esnek a legritkább és legerősebb tárgyak.
Raidhoz létre kell hozni egy party-t, majd át konvertálni Raid-ra.
2/10 CptTomato válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy csak a legmagasabb szinteken vannak raidek minden kiegészítő adott legmagasabb szintjén,de általában úgyis csak az aktuálisakat játszák a játékosok. A raid finder már nem működik? (rég játszottam)
3/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! A másik kérdésem az, hogy az öcsémmel szoktam játszani (ő lvl 14 Human warlock, viszont én, lvl 39 worgen warrior vagyok)tehát, ha én a történettel haladok, akkor ő is úgy fogja látni a dolgok változását ahogy én, vagy neki is kell haladnia a történettel (tehát külön "dimenzióban" leszünk, ha nem haladunk együtt??)??
2015. febr. 22. 14:58
4/10 anonim válasza:
"ha én a történettel haladok, akkor ő is úgy fogja látni a dolgok változását ahogy én, vagy neki is kell haladnia a történettel"
Miféle változásokra gondolsz? Mondanál egy példát?
5/10 anonim válasza:
én itt egyre tudok gondolni, anno lich kingnél voltak insta területek, ahol meg kellett csinálni 3-4 küldit, hogy az ellenséges támaszpont helyett a te bázisodat lásd ott. Volt úgy, hogy vígan mászkáltam a szövetségek közt, míg a barátomat verték a számomra nem látható ott lévő mobok, mert ő nem tolta végig azt a küldetéssort, ami megadta az oda repülést meg a bázist.
6/10 A kérdező kommentje:
Ahogy az 5-ös mondta. Hát, hogy változnak a területek... Amik most egy lvl 4-esnek hordás terület, az már nekem allis. :)
2015. febr. 22. 16:26
7/10 anonim válasza:
wtf? Én 8 éve wowozok de halvány fingom nincs hogy miről beszélsz. Melyik az a terület amit mondasz?
8/10 CptTomato válasza:
7/es gondolj pl a death knight kezdő területre... meg talán a worgen is ilyen...egy helyen vagytok mindenkivel de ahogy valaki előre halad a quest line-on megváltozik a terület....
Nem tudom mi a technologia neve de valami ilyesmi hogy multi level instances....talán, de nem hinném.
10/10 anonim válasza:
Érintsd hozzá a makkod a képernyőhöz, ha szerencsés vagy már 2 óra után behozza, nekem volt olyan hogy 2 napig kellet :( ha multizni akartok baráttal, egyszerre érintsétek hozzá, mindenki a sajátját, és mindenképpen össze kell érnie a makkoknak is. ha lány vagy, verd rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!