Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van egy játék: Clash of...

Van egy játék: Clash of Clans. Alapítottam egy klánt, de nam akarnak csatlakozni az emberek. A klán neve: Best of Hungary. A leader én vagyok (Bence). Hogyan tudnék embereket "toborozni", vagy bevonzani? Vannak ennek taktikái, cselei?

Figyelt kérdés

2015. jan. 20. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:

ismerősök.

Amúgy kb a legrosszabb elképzelhető nevet választottad.

2015. jan. 20. 16:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért? Te milyen nevet választanál?
2015. jan. 20. 16:46
 3/7 koromarcsi válasza:

Vannak olyan oldalak, ahol klán tagokat toboroznak pl:

[link]

2015. jan. 28. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Alacsony létszámú klánokba nem nagyon fognak csatlakozni. Ha egy pár ismerőst beszervezel, akkor más ilyen 1-2 tagos klánokat be tudtok szervezni.
2015. febr. 1. 18:07
 5/7 Csakegy Fiu válasza:
Szia ha akkar gyere at hozzam: Droll keppers... szeretettel varlak
2015. febr. 25. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Eleve rosszul csináltad. Előbb csatlakozol 1 klánhoz és ha lâtod hogy széthúz a banda, meginvitálod őket, megdumáljátok hogy csinaltok 1 új klánt. Mikor vagytok erre ugy 5en minimum, kilépsz és megcsinálod a klánt, felveszed a régi klán társakat, majd kiküldöd őket toborozni. Vagy ha megbízol bennük, lepasszolod nekik a leadert és te toborzol. Mi igy csináltuk és jo kis csapat jött össze. Igaz egy ideig jöttek mentek a népek de mostanra helyreállt minden. Lényeg hogy kezdetekben ne legyen túl sok elvárásod, minimum kupa, szint.....aztán ha teli lesztek lehet szűrni
2015. márc. 2. 19:41
 7/7 anonim válasza:
2015. jún. 25. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!