GTA SA csak nekem tűnt föl hogy a fürdőruhás emberek tudnak úszni :D?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 18:54
1/10 anonim válasza:
tényleg? eredeti modtiszta játék?
2/10 A kérdező kommentje:
mi van? mod nélkül is, de csak egy helyben
2015. ápr. 14. 15:52
3/10 anonim válasza:
Szerintem akkor az egy bug. Nem tudok róla hogy a fejlesztők akár csak véletlenül is úszni tudó npc-ket raktak volna a játékba. Csak a társaink tudnak úszni
4/10 A kérdező kommentje:
igazából szerintem a rockstar gondolta, hogy csak a tengerpartokon vannak ráadásul fürdőruhában akkor tudjanak is úszni (de nehéz őket rávenni). de am szerzek képeket
2015. ápr. 17. 15:06
5/10 A kérdező kommentje:
csak beütni tudjuk a vízbe + egyhelyben úsznak.
file:///C:/Documents%20and%20Settings/XP4ever/Dokumentumok/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/Gallery/gallery36.jpg
file:///C:/Documents%20and%20Settings/XP4ever/Dokumentumok/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/Gallery/gallery35.jpg
nem tudom neked megnyissa-e
2015. ápr. 17. 15:39
6/10 anonim válasza:
Ez így nem fog menni :( rakd fel ide: [link] )
7/10 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 19. 07:14
8/10 anonim válasza:
Akkor ez egy easter egg (vicces rejtett dolog)
9/10 anonim válasza:
Ezeket direkt rakták vele a játékba. könnyű összekeverni a BUGgal,ami NEM szándékos. Pl ilyen az interior bug
10/10 A kérdező kommentje:
majd próbáld ki :D
beleütögeted a vízbe és mikor bent van de még nem mélyen akkor így bemutat de üsd tovább és ha már te tudsz úszni akkor ő is elérte a mélységet, de meg is ölheted vele (az ütögetéssel) :D
Majd ha elég pro kisétál a vízből.
UI.: Mint mondtam csak a fürdőruhásokkal, de csak aki agresszív és visszatámad
2015. ápr. 21. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!