SOLO játékot ismerő emberek segítenének nekem?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltuk ,hogy ma solo-zunk apámmal.A játék végénél nekem sok lapom volt,apámnak meg 2.Apa mikor lerakta az egyiket nem mondta ,hogy SOLO ,de az abban a pillantban fel se tűnt.Leraktam a körkörös kártyacsere lapot,megkaptam ezzel az egyetlen lapját.Ő is rakott,pont abban a színben amilyen volt nekem,leraktam a lapot és apa erre elkezdi mondani ,hogy ő nyert mert amikor a kártyacsere volt akkor nem mondtam ,hogy Solo pedig nem én raktam le az utolsó előttit ,pedig akkor kell mondani.Kinek van szerintetek igaza,előre is köszönöm.2015. márc. 14. 22:11
1/1 anonim válasza:
ha cseréltek és valakinek egy lapja van, az tovább vándorol, csere után azonnal mondani kell, hogy solo (akihez kerül az 1 lap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!