Heroes Of The Storm Régiók váltása?
Figyelt kérdés
Amikor megkaptam a béta kulcsot a facebookos kvíz miatt akkor feltelepítettem és autómatikusan amerikára rakta át ami szaggat mint a jó Isten. Szóval az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet európa szerverre váltani ? Azért mert ott alul amikor rá kattintok csak valami PTR valami meg amerika van. A segítségeket előrre is köszönöm!2015. ápr. 8. 18:25
1/3 anonim válasza:
A HotS régiókorlátos, így régiót nem tudsz váltani.
2/3 A kérdező kommentje:
.. Az úgy jó, de hogyan tudom megcsinálni hogy Európán játszak ?
2015. ápr. 9. 15:02
3/3 anonim válasza:
Ahogy írtam RÉGIÓKORLÁTOS! Ezért csak akkor tudsz európai szerveren játszani ha európai kulcsot aktiváltál.
Ha jelenleg amerikai szerveren játszol (ahogy írtad) az azt jelenti hogy US kulcsot aktiváltál, azzal nincs hozzáférésed az európai szerverekhez és ezt új kulcs nélkül nem is tudod megváltoztatni.
Új kulcsot vagy veszel (~30-40EUR között van) vagy vársz még küldenek egyet a Blizzardtól (emailben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!