Libri utalvány készpénzre váltása?
Üdv,
Azt szeretném kérdezni, ha vhonnan kaptam 5000 ft-os Libri könyvutalványt, de szeretném pénzzé tenni, ugyebár azt nem adják nekem vissza a pénztárnál, de ha egy üzletben odamegyek egy vásárlóhoz, elcserélem vele kp-re, azzal én követek el valami féle szabálysértést, esetleg bűncselekményt ?
Igen, egyet értek Veled, de ez most milyen kapcsolatban van a feltett kérdéssel? Magam is szoktam olvasni elég gyakran, de inkább antikváriumokban vásárolok, mivel a Libri kínálata nem egyezik az érdeklődési köreimmel.
Kérem, a feltett kérdés megválaszolására törekedjetek, legyetek szívesek !
Nem, nem követsz el vele se szabálysértést, se bűncselekményt. Én már cseréltem így be étkezési utalványt, hogy a boltban odamentem a csajhoz, aki fizetett, és megkérdeztem, cserélünk-e? Mármint a jegyet pénzre. A pénztáros csaj még segített is. A libriseknek tökmindegy, ki vesz, alényeg, hogy vegyenek.
Mondanám, hogy megveszem tőled, de sajnos nem engedhetem meg magamnak azt az 5000 forintot...
Ugyan sz*rd már le. Mitől félsz ennyire?
Ha valaki elkezd sikoltozni meg rendőrt hívni, egyszerűen hazamész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!