Roadkill kérdése:
Ti szerintetek vannak Ghost katonák?
Figyelt kérdés
Úgy értem mint a Call of Duty:GHOST-ban.Egyébként leirnátok nekem pár CoD ghost fegyvert és eszközt.Meg egy kép kellene egy ilyen katonárol ha tudtok küldeni azt nagyon megköszöném.2015. ápr. 7. 18:47
11/17 A kérdező kommentje:
Ha akartok irjatok még.
2015. ápr. 9. 12:25
12/17 anonim válasza:
na a #9 is feltalalta a spanyolviaszt...
13/17 anonim válasza:
andrysh:
Kíváncsi vagyok milyen belső fortyogásod által írtad ezt. Miféle spanyolviaszt? Mi a f**szról beszélsz te?
14/17 anonim válasza:
nyilvan te vagy az egyetlen aki tudja hogy vannak kulonleges katonai alakulatod, akiknek a tennivalojukrol csak keveset tudni, ritkan engednek bekukkantast discovery vagy hasonlo staboknak...
15/17 anonim válasza:
Nah, kifogtam egy tipikus gyikest, aki már akkor tudja hogy ki vagyok és mit gondolok, mikor még csak köszöntem.. sok az ilyen hulladék.
Ki gondolt a discovery-re? Miért lennék az egyetlen ember? Miből gondolod azt, hogy az asszociációs problémáid miatt tudod hogy én mire gondolok? Mert rohadtul nem arra amit te leírtál. Ne válaszolj, nem foglalkozom az olyanokkal, mint te.
16/17 anonim válasza:
Tényleg vannak egyébként :D én is meglepődtem rajta... az apukámnak van is róluk egy könyve... meg ő ért az ilyesmihez... De egyébként nem teljesen úgy kell őket elképzelni, ahogy ajátékban, mert pl a kövy arról szól talán h Afrikai egységről van szó... DE LÉTEZIK és ez a lényeg
17/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen tesó.Sokat segitetél.
2015. ápr. 12. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!