Roadkill kérdése:
Ti szerintetek vannak Ghost katonák?
Figyelt kérdés
Úgy értem mint a Call of Duty:GHOST-ban.Egyébként leirnátok nekem pár CoD ghost fegyvert és eszközt.Meg egy kép kellene egy ilyen katonárol ha tudtok küldeni azt nagyon megköszöném.2015. ápr. 7. 18:47
1/17 anonim válasza:
Neked valami kényszer betegséged ilyen marhaságokat kérdezni? Hogy melyik sztárnak milyen a testőr gárdája, meg milyen kocsija van. Ennyire unalmas az életed?
3/17 anonim válasza:
4/17 A kérdező kommentje:
Kösz mindent srácok de az elsőnek meg csak annyit hogy engem ez érdekel szóval ne szologasál be mert én sem cseszektetlek téged.
2015. ápr. 7. 21:32
5/17 anonim válasza:
Mivel én nem írok ki ilyen gyökér kérdéseket. :D
6/17 A kérdező kommentje:
He nem fognád be a pofád kisköcsög mi közöd ahhoz hogy én mit irok ki vagy hogy mi érdekel engem!!!
2015. ápr. 7. 22:11
7/17 anonim válasza:
persze hogy vannak, sot csilagkapuk, birodalmi lepegetok meg jedi lovagok is...
te se vagy tobb 12-nel.
8/17 anonim válasza:
Vannak, ők védik az illuminatit!!
9/17 anonim válasza:
Egyébként viccet félretéve, léteznek "Ghost katonák", csak nem abban a formában, ahogy a játékok azt bemutatják.
Vannak katonai egységek, amik létezéséről nem adnak tudomást, cselekvésükről nem kap senki információt, és egy szót nem szólhatnak arról, hogy mit csinálnak.
10/17 A kérdező kommentje:
Na végre.Köszönöm szépen fiúk ezt,főkép az utolsó volt a legjobb!!!KÖSZ MINDENKINEK!!!!
2015. ápr. 9. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!