Sims 2ben, hogy vezethetek otthon éttermet?
Figyelt kérdés
Van egy 5 fős családom+egy macsek. 3 felnőtt közül egynek állandó munkahelyet szánok, a másik kettő egy éttermet/bárat vezetne (éjszakai forma. Hogyan tudnám elindítani? A Simsem angol és én még nem értem annyira de nagyjából tudom melyik mit jelent. És otthon szeretném megcsinálni ne kelljen annyit utazni. Minden kieg. meg van! Mit tanácsoltok? Esetleg, ha ez nem jönne be egy edzőközpontot csinálnék.2015. ápr. 5. 22:29
1/3 anonim válasza:
Szia
éttermet a sims 2-ben szerintem képtelenség nyereségesen üzmeltetni
de otthon szedhetsz belépti dijat
leteszel pár asztalt meg a nagy party asztalt amin van csirke, vmi leves meg süti
és arról fognak enni
a mosatlant összeszedni is elég lesz a simjeidnek
plusz ha rám hallgatsz teszel be pár kártyaasztalt meg futópadot is, azt imádják
Mike
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. júl. 18. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!