Én egy olyan embert keresek, aki otthon van a Sims Világában!?
Figyelt kérdés
The Sims 3-Szigetvilág
The Sims3-at kéne telepítenem.Minden meg is van,de nem engedi a termékkódot "kiváltani". Azt írja ki hogy ezt a kódot már felhasználta. mert régebben megcsináltuk az felhasználónevet,de nem tudtunk belépni.így most csináltam egy újat de ezt a termékkódot nem válthatom be.
Javaslatokat szeretnék kérni,hogy ilyenkor mi a teendő?
köszi előre is.
2014. dec. 23. 14:16
1/3 anonim válasza:
Jelszóemlékeztető a régi fiókodhoz! :)
2/3 anonim válasza:
Igen, ide a jelszó emlékeztető kell, ahogy az 1. is írta!:) Azért írja ki azt, hogy ez a kód már fel lett használva, mert már felhasználtad az előző fiókodnál, és hiába hozol létre új fiókot, attól még nem fogja elfogadni, mert 1 termékkódot 1-szer lehet felhasználni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) eddig eljutottam,de egyik email címem se fogadja el :'(
2016. júl. 16. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!