Komolyan így van ez a bloodbrneba?
Most vagyok a central yharnam lámpásnál(a játék eleleje) és megyek elöre már eljuttam az első bossig a hidon meghalok és teljesen vissza rak a legelejére a pályának és elveszik mindenem és mehetek végig a pályán újra meg újra ez most mi?Már eléggé ráuntam hogy 15-ször csinálom végig ugyan azt az utat és ha meghalok megin kezdhezek előröl mident, nincs ebbe valami checkpoint rendeszer?Mer valami lápásokat kell gyujtogatni benne de én nem találtam egyet se.
Nagyon örülnék ha valaki tudna adni pár tanácsot akinek megvan a játék.

Helló!
A lámpások a checkpointok. Ha megölöd a bosst akkor ott is meg fog jelenni egy. Ez egy nagyon nehéz játék, itt ha hibázol azt megbosszulja a játék.
Tipp(ek):
-A pálya bejárásával rövidítéseket nyithatsz meg, így a lámpástól kb. 3 lényt kell megölni a bossig és nem 50-et, ezzel "gyorsítva" a játékot mivel nem 20 percig kell rohanni halál után, hogy visszaérj.
-A földön vannak "sírkövek" (én így hívom őket) amik körül "szellemek" jönnek ki a földből. Azokat játékosok írják és ha sok pont van rajtuk érdemes ezeket az írásokat megfogadni. (pl.: találkoztam "Ambush!" feliratúval és 2 léptem előre és hátba támadtak)
-Ha nálad lényegesen nagyobb/erősebb ellenféllel állsz szemben akkor inkább védekezz és csak akkor támadj amikor 100% hogy nem üt vissza, lehet hogy így 5 percig harcolsz, de ha meghalsz akkor újra meg kell ölnöd még egyszer, tehát jobb defenzív játékot folytatni.
-Ha valami nagyon nem megy akkor nézz róla videót (ha videót nem akarsz, olvass fórumot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!