Miért sz@rakodik a GTA SA?
Figyelt kérdés
Elvittem a játékot qrva sokáig single-ben és szeretném betölteni a játékomat de akkor a gtasa.exe működése leáll. Viszont ha új játékot kezdek akkor semmi baja. K
Qurvára nem akarom újrakezdeni, de bics plíz mit lehet ilyenkor csinálni?
2015. márc. 25. 16:03
1/6 anonim válasza:
Törld ki a mappát és tedd újra.Megmarad a játékod mert van egy GTA:SA user files amit csak manuálisan tudsz törölni!
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt az újratelepítés dolgot már 2x megcsináltam mielőtt kiírtam ezt a kérdést. Többször nem akarom újrarakni.
2015. márc. 25. 22:05
3/6 anonim válasza:
Hát nem tudom.Milyen küldetés jön?
4/6 A kérdező kommentje:
Az hogy el kell lopne Cesarral egy kamiont. De mindegy mert kínomban rájöttem hogy kell megoldani csak sajna ahhoz csalás kell (teleport). :D
Csinálok egy másik mentést és egy konkrét helyre odaállok (valamelyik házam vagy ilyesmi.) Ott a cleo save anywhere moddal mentek és a save editor segítségével kiszedem a koordinátákat és behelyezem a hibás mentésbe és így működik. Bent épületben nem szabad csinálni mert mikor berakom a koordinátákat akkor magasan az épület fölé spawnol CJ lezuhan és meghal.
2015. márc. 26. 20:35
5/6 anonim válasza:
Szerintem keres neki másik crack-et.
6/6 A kérdező kommentje:
Már megoldottam.
2015. júl. 26. 03:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!