SKYRIM: Melyik harcstílust ajánljátok?
Attól függ mióta játszol. Ha még csak nemrég kezdted, akkor megfelelő a kétkezes. Az a kezdők legjobb fegyvere, ha mondhatom ezt. Greatsword tökéletes, mert nem olyan lassú mint a többi, de eléggé nagyot sebez.
A dualt csak akkor érdemes kipróbálni, ha már tapasztaltabb vagy. A dual ritkábban löki hátra az ellenfelet, és ha nem vagy elég gyors akkor 2 másodperc alatt lekaszabol. Figyelembe kell venni hogy a kétkezesnél kb nulla a védekezés lehetősége, és mondhatni nagyon...squishy lesz a karakter.
Úgy emlékszem volt itt egy hasonló kérdés nemrég, ott is valaki Nord warriort akart csinálni (mondjuk ez olyan kezdő-alap dolog vagy nem tudom :D), oda is jó sok mindent leírtam neki mint segítség :D
Én mondjuk mindig is archer type voltam, szóval életemben nem használtam kétkezeset, dual karakterem van de azt se élvezem annyira mint az archert. Én mindig is az assasin típusú karaktereket szerettem (ehhez viszont kell egy tankos companion, mert különben hamar kinyúvadok ha közelebb ér az ellenfél véletlenül :D)
Szerintem nem ugyan azt találtuk meg, én ide kommenteltem, Ő írta hogy Norddal menne:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__66..
Aki ezt a másikat írta azt nem igazán értem...mert minden szempontból a kétkezes jóval könnyebb mint a dual :D
A nord esetében a kétkezes alapból 25-ről indul, szóval az egy jó választás és kétkezes fegyverrel is lehet védekezni. (A "shield" szót nem tartalmazó block perkek érvényesek a pajzs nélküli védekezéskor.)
De nincs jobb vagy rosszabb harcmodor. Igazából bármelyik módszerrel lehet érvényesülni ebben a játékban, úgyis az a képesség fejlődik amit használsz.
Ha ez az első karaktered, akkor a végén ígyis-úgyis maxolni fogsz rajta mindent. Ha játék közben döntesz úgy hogy "Most akkor már csak varázsolni fogok", és a destruction mondjuk csak 20-as, akkor azzal viszont sokra nem fogsz menni :D Megteheted, csak készülj fel hogy félpercenként meg fogsz halni :D
Első karimnál azt vettem észre, hogy egy idő után hihetetlenül sok pénzt felhoztam, és akkor egyszerűen csak elmentem valakihez aki fel tudta tolni az egyik skillem 5 szinttel. Szinten tartásnak nem rossz, főleg hogy pure mage-gel játszani az elején egyszerűen lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!