Milyen Rubik kockát ajánlotok leginkább, Rubik's márkájút vagy esetleg inkább Kínai márkájút? (Ha Kínait, vagy Rubik's-t akkor ajánljatok egy párat)
A Tescos reklámvideó elején Hunor van, és az egy Dayan Zhanchi volt, csak rakott rá stúdiós matricát :D Persze lehet stúdióssal is 10 mp körül rakni, csak sokkal nehezebb (kérdezd Baticz Milánt, neki sikerült).
Személy szerint semmiképp nem ajánlom a stúdiósat se, még a "modern" évfordulósat sem. Ahogy az Ágoston is mondta, dísznek nekem is van egy, de csak arra jó (meg meg tudom nézni egy-egy algoritmus melyik irányba forgatja a logót. Hasznos supercube megoldáshoz).
Kínai kockák között két vezető márka van. DaYan, illetve MoYu. Legtöbben mostanában a MoYu kockáit preferálják. Van még néhány említésre méltó, pl. Cyclone Boys, Gans (v3 ha lehet), Fangshi (Shuangren azion belül is) és esetleg még a V cube 3x3-asa, habár az utóbbit nem erőltetném.
Amit ajánlok (márkán belüli rosszabbtól a jobb fele haladva):
DaYan márkából: PanShi, GuHong v2, ZhanChi (jelenlegi világrekord is pl. ezzel van)
MoYu márkából: YuLong, SuLong, WeiLong v2 (próbáltam már szenzációs WeiLongot meg borzalmasan rossz WeiLongot is), AoLong v2 (egyre többen használják ezt, nagyon jó kocka minden szempontból, én is ezt használom).
Illetve, ha olcsót szeretnél, akkor a MoYu GuanLong messze a legjobb ár-érték arányban, mindössze 3 dollárba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!