Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends - Legnehezeb...

League of Legends - Legnehezebb/skillesebb carryzős hősök?

Figyelt kérdés

Megakarok tanulni egy hőssel játszani miden. Az érdekelne, hogy kit ajánlotok, ki az akivel ha valaki nagyon tud játszani, akkor lehozhatja a meccseket,irányíthatja a csapatharcokat(úgytudom ezek a hősök a mágusok). Persze itt nem Katarinára gondolok, olyan hős kell nekem, akit nem bannolnak minden meccsen. Összegyűjtöttem párat ezekről tudnátok mondani véleményt vagy más hőst ajánlani?

Azir;Karthus;Swain;Syndra;Vel'koz;Twisted Fate

#Champ #skill #lol hősök
2015. márc. 11. 17:13
 1/10 anonim válasza:
Zed :3
2015. márc. 11. 17:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Akármennyire próbálkozok vele valahogy mindig csak 1 embert tudok kiszedni, azokat a hősöket keresem akik jók a csapatharcban. De azért köszi
2015. márc. 11. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Azir

30-ason rúnával is nagyon nehéz hős. Nagyon gyenge az aerly-je, midgame is épp hogy el éldegél, de ha kihúzod 40-50 percig a játékot akkor ledarál mindenkit.

Karthus

Könnyű kijátszani, bár az aknázása elég malac, hamar kifogy a manából ha nem figyelsz. Ultit csak akkor tolj, ha már meghaltál. Nem feltétlenül csapatharcra lett kitalálva (illetve ha meghalsz, akkor osztod az ellenfelet, feltéve, hogy a társaid be tudják szorítani őket az aurádba).

Swain

jó tankos, sok a spell wampja, könnyen tud ölni 1v1-ben vagy 1v2ben is akár, de igényli az early ganket, kell neki 1-2 kill az első 10 percben mint egy falat kenyér.

Syndra

jó burst dmg, stun, erősnek mondanám. Tudni kell vele jól helyezkedni, de egyébként elég jó mid-es. A manát nagyon hamar leeszi, meg kell tanulni beosztani.

Vel'Koz

Ha jól be tudsz ütni vele és pakolni a true dmg-es passzívodat az ellenfelekre, akkor jó, de az ultiját nagyon könnyű megszakítani, ráadásul elég rövid távú, szóval könnyen megszívhatod vele.

Twisted Fate

Erős, főleg Lich Banenel meg egyéb nyalánkságokkal, viszont az utlihoz olyan csapat is kell. Tudnod kell hova érdemes menni, mikor kell backdoorozni, vagy elfutni az utlival stb... TF erősen csapat függő, ha rossz a csapat, nem túl jó solo-s.

30 rúnákkal

Amik solo-ra jobbak lehetnek neked:

Akali, Ahri, Annie, Cassiopeia, Fizz, Syndra

Ha normális csapatod van és csapat játékos hős kell:

Orianna, Diana, Twited Fate, Lux

Ha még nincsene rúnáid, akkor:

Annie, Brand, Fizz, Veigar

Sajnos a legtöbb hős csak full rúnával mutatja meg az erejét. Ott van Nautilus, elég papír szerencsétlen, de egy jó rúna+mastery oldallal nagyon jó jungler.

2015. márc. 11. 17:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. márc. 11. 17:55
 5/10 A kérdező kommentje:
És Mordekaiserről mit tudok mondani?
2015. márc. 12. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Zed pont hogy az egyik legrosszabb carry...

SoloQ-hoz ezek közül Syndra a legjobb. Lane bully, ha jól csinálod a legtöbb midesnek tönkreteheted az early gamejét. Teamfightban is jó, mert könnyen leburstöli az enemy adct, de ha elég rosszul helyezkednek (egymás mögött az összes) akkor mindenkit le tud stunolni. Hátránya, hogy nincs gap closere.

Azir nerf óta nagyon leesett a win rateje, az egyik legalacsonyabb, de ma megint erősítették. Ahogy előttem írták, neki van az egyik legjobb late gameje, cserébe gyenge earlyben.

Karthus is lategame carry, de ő akkor jó, ha az ellenfél csapata között vagy, egy midesnek meg nem ez a feladata.

Vel'koz, Twisted Fate a mobilis assassinok, Swain pedig a morellonomicon miatt gyengébbek, mint más midesek.

Ahri, Annie, Cassiopeia, Jayce, LeBlanc, Talon, Viktor. Őket is nézd meg.

Varus buffja is elég érdekes, egy Jayce féle builddel, 40% cdr-rel működhet is miden. Talán az ultija miatt jobb is mint Jayce.

2015. márc. 12. 15:34
 7/10 anonim válasza:

"Azir

30-ason rúnával is nagyon nehéz hős. Nagyon gyenge az aerly-je,"

Azir pont az early burst harass-ja miatt early op, lategame elég vérszegény, az ultija sebez -2-őt kb..

2015. márc. 12. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 Te most a LoLról beszélsz?

Azir a Wje miatt erős, amihez ap és attack speed kell, az ultija csak arra kell, hogyha valaki meg akarná ölni, akkor azt ellökje, nem azért hogy sebezzen...

2015. márc. 12. 18:10
 9/10 anonim válasza:
bronze V-ben szoktak attack speedre építeni azirnál, cd-ből a passizívja miatt amúgy kap attack speedet.
2015. márc. 12. 18:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem is azt írtam, hogy as item kell, tudom hogy cdrbôl kap ast, de az is legalább 2 item, ha 40% cdrt rusholsz, akkor meg damaged nem lesz. Amúgy nem nevezném vérszegénynek Azir late gamejét. Dragon/Baron secureja jungler Nunuéval vetekszik, képzeld el mennyi idô megölnie egy squishiet...
2015. márc. 12. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!